Reclamatii
Rezolvat

Restituire fonduri depuse.

14 ianuarie 2021, 21:12
3

Bună seara, doresc sa păstrez numele sub semnătura anonimatului asa ca ma voi prezenta doar cu prenumele meu, ma numesc Răzvan am o problema cu jocurile de noroc sunt dependent de acestea, mi am creat un cont la cei de la 888 in urma cu maximum o săptămână, am pierdut o suma de peste de lei la aceasta casa de pariuri, neavând nici o șansă la sloturi dar nu aici vreau sa punctez pentru ca știm cu toți sloturile sunt oferite de anumiți furnizori licențiați, problema este ca nu ma puteam autoexclude de pe aceasta platforma decât telefonic și sa sun pe un număr de U. K. Eu fiind acasă împreună cu soția și copilul meu nu am putut sa contactez aceasta casa de pariuri telefonic în ziua respectiva data de ., doresc restituirea sumelor depuse începând după prima acțiune a mea de autoexcludere din data de ora 17:29, am dat email neraspunzand și suferind de dependenta am cerut după o perioada de timp sa îmi lase asa, menționez ca în tot acest timp am avut contul activ, am dat din nou email cu autoexcludere unele dintre ele nefiind cele mai ne politicoase doar ca fiind încins de cele întâmplate am avut și un vocabular mai vulgar, așadar rog rezolvarea restituirii sumei de d e lei cât am depus după prima solicitare de autoexcludere, consider ca am fost privat de acest drept, puteam sa nu am credit sau alte probleme sa fiu cu handicap sa nu pot vorbii telefonic și sa îmi pot dau autoexcludere direct de pe site sau sa îmi blocheze la cererile mele făcute pe email contul. După prima solicitare de autoexcludere am avut 3 depuneri dacă nu ma înșel la data de ora 21:32 400 lei, ora 14:04 400 lei și ora 14:47 500 lei. Atașat regăsiți apelul telefonic făcut către aceștia și emailurile mele trimise fără nici un răspuns. Mulțumesc!

Suma: 1300 RON
Salut. Poți solicita din nou autoexcluderea. Daca ai solicitat-o si nu a fopst operata, poti adresa o sesizare la ONJN: http://onjn.gov.ro/ . Pentru problemele de dependenta te poti adresa aici : https://jocresponsabil.ro/.
Comentariul a fost inlaturat pentru ca nu corespunde cu subiectul site-ului. Legalbet este doar despre pariuri sportive.
Copy the token