Reclamatii
Rezolvat

Pariu pierdut pe nedrept

11 noiembrie 2020, 17:00
9

Alegeri presidentiale USA 2020 in descrierea pariului spune clar: candidatul care se preconizeaza a castiga FARA INDOIALA CONCRETA. Problema e ca exista atatea indoieli concrete cu privire la alegeri, iar media incearca sa le astupe. Alegerile nu s-au incheiat si Intrebarea mea e simpla: daca Donald Trump castiga, mai pot castiga pariul?

Suma: 1614 RON
Alegeri presidentiale- Trump bet - "Pariu pierdut" nu este corect . Nici macar un stat nu a certificat nici macar un vot , projection a fost data doar de media , nici un fel de sursa legala . In ziua votului nu a fost nici pe departe Bide ,presdinte ales , fara nici un dubiu . Pariurle pierdute de catre cei care au pariat pentru Trump , este japca pe fata , si compania asta trebuie data in judecata , daca nu rectifica aceasta problema. Pariurile ar trebui sa aiba statut de " in asteptare " pentru ca din ziua votului si pana in ziua de azi este neclar .
Congresul Statelor Unite a scos o declaratie , in care spune clar ca nu exita , in acest moment , nici un presedinte ales . Cum isi permite unibet si 888.ro sa-l declare pe Biden ? Daca disclaimar-ul lor era la inceput ca sursele lor oficiale vor fii televiziuanea , gazete, postari facebook etc....nici dracu nu paria cu ei . Nu este onest deloc . Nici unul dintre casele de pariuri nu raspund la email-uri , atunci cand sunt intrebati ce sursa oficiala au luat in considerare cand au luat decizia de "pariu pierdut "
Trebuie asteptat pana cand The bord of electors se intruneste si iau o decizie . Totul pana acum nu este clar absolut deloc , si sunt milioane de dubii in ce priveste presedintele ales .
Salut. E greu de raspuns la intrebarea asta, nu cred ca iti poate da cineva, in acest moment, un raspuns ferm. Tot ce poti face e sa astepti ce se va intampla, in ce mod se vor clarifica lucrurile.
Ei ar putea sa spuna: “nu mai are loc nicio modificare datorata rezultatelor juridice sau modificarilor succesive ale rezultatului oficial dupa terminarea evenimentului”. Si aici as depune contestatie, datorita faptului ca nu exista niciun rezultat oficial, ci doar o preconizare ca va castiga Biden, dar care are “reasonable doubt” (asa cum se vede in poza). Aceasta preconizare, media o ia de buna si a transformat-o in rezultat oficial. Cand colo, rezultatul oficial nici nu se va anunta pana ce nu sunt numarate si renumarate (in unele state) toate voturile.
Ei spun ca, conform regulamentului, “Determinarea rezultatului pariurilor nu va include nici o modificare rezultată din și/sau
datorată, fără însă a se limita, descalificărilor, penalizărilor, protestelor, rezultatelor sub judice și/sau modificărilor succesive a rezultatului oficial după terminarea evenimentului
anuntarea rezultatului, chiar si preliminar.”
Aici le dau dreptate si inteleg insa tot ei zic acest lucru:
“ Joe Biden este câștigătorul proiectat al alegerilor din SUA din 2020. Acest lucru este confirmat de mai multe surse și de un consens al organizațiilor media din întregul spectru politic.”
Credeti-ma nu vreau sa fiu ipocrit, stiu ca are sanse mici sa castige sau sa mai schimbe ceva Trump, insa aici am eu o problema: daca cumva (CUMVA) media se inseala si Donald Trump castiga? Pt ca oricum oamenii, poporul decide cine castiga, nu media. Pot sa acuz Unibet de faptul ca nu s-a raportat la surse autentice care au rezultate oficiale?
Joe Biden NU ESTE castigatorul proiectat decat de media si facebook . De cand sunt astea "surse" de proiectie a presedintelui ales ? Congresul Statelor Unite s-a deranjat sa scoata o declaratie in confuzia asta , in care se specifica ca NU EXISTA UN PRESEDINTE ALES LA ACEST MOMENT . Nu inghititi japca asta .
Daca nu rectifica problema asta , e japca si terbuie dati in judecata . Trebuia sa atentioneze lumea de la inceput ca vor lua in considerare doar media si nici o sursa legala . Personal nu am stiut asta .
Tocmai au remediat problema! Bravo lor! Acum ramane de vazut daca Biden va deveni urmatorul presedinte al Americii.
Ma bucur, eu insa nu am primit asa un mesaj .Sper sa plateasca pariurile . Trump va castiga precis
Da, tocmai am vazut si eu rectificarea pe unibet.ro, sper ca si 888.ro sa faca la fel
Copy the token