saulean.andrei
Bloguri
Comentarii3
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Pariu pierdut pe nedrept
Tocmai au remediat problema! Bravo lor! Acum ramane de vazut daca Biden va deveni urmatorul presedinte al Americii.
19 noiembrie 2020
Pariu pierdut pe nedrept
Ei ar putea sa spuna: “nu mai are loc nicio modificare datorata rezultatelor juridice sau modificarilor succesive ale rezultatului oficial dupa terminarea evenimentului”. Si aici as depune contestatie, datorita faptului ca nu exista niciun rezultat oficial, ci doar o preconizare ca va castiga Biden, dar care are “reasonable doubt” (asa cum se vede in poza). Aceasta preconizare, media o ia de buna si a transformat-o in rezultat oficial. Cand colo, rezultatul oficial nici nu se va anunta pana ce nu sunt numarate si renumarate (in unele state) toate voturile.
11 noiembrie 2020
Pariu pierdut pe nedrept
Ei spun ca, conform regulamentului, “Determinarea rezultatului pariurilor nu va include nici o modificare rezultată din și/sau
datorată, fără însă a se limita, descalificărilor, penalizărilor, protestelor, rezultatelor sub judice și/sau modificărilor succesive a rezultatului oficial după terminarea evenimentului
anuntarea rezultatului, chiar si preliminar.”
Aici le dau dreptate si inteleg insa tot ei zic acest lucru:
“ Joe Biden este câștigătorul proiectat al alegerilor din SUA din 2020. Acest lucru este confirmat de mai multe surse și de un consens al organizațiilor media din întregul spectru politic.”
Credeti-ma nu vreau sa fiu ipocrit, stiu ca are sanse mici sa castige sau sa mai schimbe ceva Trump, insa aici am eu o problema: daca cumva (CUMVA) media se inseala si Donald Trump castiga? Pt ca oricum oamenii, poporul decide cine castiga, nu media. Pot sa acuz Unibet de faptul ca nu s-a raportat la surse autentice care au rezultate oficiale?
11 noiembrie 2020
Reclamatii
Alegeri presidentiale USA 2020 in descrierea pariului spune clar: candidatul care se preconizeaza a castiga FARA INDOIALA CONCRETA. Problema e ca exista atatea indoieli concrete cu privire la alegeri, iar media incearca sa le astupe. Alegerile nu s-au incheiat si Intrebarea mea e simpla: daca Donald Trump castiga, mai pot castiga pariul?

saulean.andrei

Pariaza la
Copy the token