Reclamatii
Rezolvat

Casa pariurilor nu îmi transfera castigul

19 octombrie 2020, 11:56
8

Am cont la casa pariurilor de 2-3 ani, in trecut am pariat pe meciuri și la cazino și câteodată am câștigat și retras supe până la 5000 de lei. In prezent am o rezervare de 72 de ore pentru retragerea unui câștig de 25000 de lei pe care nu mi-l validează pe motiv că se fac verificări și nimeni nu mă pune in legătură cu departamentul care se ocupă de verificări și nici nu îmi spun cât poate dura. Îmi e frică să nu îmi blocheze contul și să pierd banii. Sper să mă ajutați. Vă mulțumesc frumos!

Suma: 25000 RON
Salutare, fac puțin off topic, sper că nu se supără nimeni. Deci fratele meu a depus la casa prin paysafe, a făcut niște bani și acum ar vrea să retragă 2.000 lei, cum o poate face că am înțeles că au o politică cam complicată, cu ce depui cu aia retragi.
A fost la o casă de pariuri și fata de acolo nu prea știa despre ce e vorba.
Salut. Ofera-le documentele solicitate pentru verificare, solicita din nou retragerea, inarmeaza-te cu rabdare! Retragerile se proceseaza mai greu in astfel de cazuri, in care sumele de retras sunt mari. Probabil ca datorita verificarilor mai amanuntite, nu din alte cauze...
Le-am trimis extrasul de cont și au zis că a fost acceptat. Altceva nu au solicitat. Deci să înțeleg că e in regulă și doar durează mai mult? Și dacă e asa, cam cat poate dura?
Salut..cam cat timp a durat să îți verifice cardul și documentele?? Că și eu aștept de 4 zile și nu îmi verifica cardul .zice ca să aștept răspuns de la departamentul de verificare documente :((
Documentele pe loc și restul de verificări în 4 zile
Daca ma uit la sesizarile recente, lucrurile s-au miscat mai repede in ultima vreme. Nu vreau sa te amagesc, nu stiu exact cat va dura. Dar daca documentele sunt in ordine, retragerea ar trebui sa fie procesata. Bafta si asteptam vesti bune!
Îmi apare acum că s-a efectuat transferul către bancă. Mulțumesc!
Sa ne anunti, te rog, cand iti intra banii in cont!
Copy the token