Reclamatii
In progress

Bilet Refuzat fiind castigator

18 octombrie 2020, 22:49
13

Buna seara, Am aceeasi situatie a post-ului de mai jos. Bilet pus de dimineata(890F-Q11VT8), acceptat, apoi meciurile s-au terminat. Bilet castigator dar banii nu au fost livrati. Operatorii superbet online spun ca ar fi fost o eroare de sistem si ca biletul mi-a fost refuzat insa a fost activ pana seara la ora 20:00. Atasat dovezile. Rog asistenta, Multumesc

Suma: 800 RON
Ai vesti despre acest bilet?
Astept o justificare a intrebarii de mai jos.
Cum a fost acest topic rezolvat?

Multumesc!
Biletul tau apare drept castigator si, atat timp cat nu am mai avut un feedback de la tine am considerat ca s-a rezolvat. Am trimis solicitarea ta catre casa de pariuri si asteptam, de ceva vreme, un raspuns.
Asta este si problema, biletul apare ca si castigator dar banii nu mi-au fost virati niciodata in contul superbet. Unde asteptati feedback-ul de la mine, pentru ce intrebare?

Repet, biletul imi apare ca si castigator dar ei zic ca a fost o eroare de sistem si nu-mi pot da banii.

Multumesc
Cei mai multi lasa problema aici si nu mai spun nimic despre rezolvarea sau nerezolvarea ei. Despre asta era vorba, asta era feed-back-ul asteptat. Asteptam un raspuns, dar ar trebui sa mai insisti si tu cu solicitarile.
Am insistat destul si prin chat si prin what's up. Imi tot spun ca a fost o eroare si ca biletul chiar daca apare ca validat, nu voi primi banii pe el. Voi erati ultima speranta insa vad ca nu se poate face nimic cu aceasta casa de pariuri mafiota.

Daca nu puteti face nimic, am sa inchid topicul si am sa sterg contul de la Superbet definitiv!
Eu zic sa asteptam raspunsul CASEI DE PARIURI, sper ca va veni. Exista apoi si solutia unei sesizari la ONJN.
Vad ca acesti topic este marcat ca si rezolvat.
Care este rezolvarea pentru ca nu-mi apare nicaieri?
Asemănător am pățit și eu doar ca eu am dat cashout chiar si acum imi arata ca e bilet câștigător cu suma plătită dar în cont nimic
Salut. O sa trimitem sesizarea ta casei de pariuri!
Ceea ce mi se pare revoltator este conversatia de mai jos. Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra despre aceste raspunsuri:
Copy the token