Reclamatii
Rezolvat

Anulare retragere

15 octombrie 2020, 23:05
10

Am retras de câteva ori total fiind în jur de 5200 lei săpt am dat o retragere în valoare de 2222 lei și mi-a fost anulată. Am contactat echipa suport mi-au cerut unele documente, am trimis dar în continuare nu pot nici paria nici mi se pare normal sa ceara dată când am facut contul am de cel putin 2 3 ani e imposibil să stiu ziua cand am ce cand depui nu e nicio problemă doar cand câștigi si vrei sa scoti câștigul isi fac simțită prezența?

Suma: 4750 RON
Am rezolvat..am banii în cont deja
Bravo, felicitari. Stiu ca e greu sa astepti, dar rabdarea a dat roade. Bafta!
Cei mai neseriosi.mereu același răspuns.cand vor crede de cuviință voi fi contactată pe Viber..
Stiu ca e frustrant, e un exercitiu greu de rabdare, multa rabdare. Insista, adu-le aminte, solicita retragerea pana iti atingi scopul!
Ultimul răspuns.. parerea mea cam.ironic, ceva de genu așteaptă până or avea ei chef sa te sune..
Salut. Mai citeste reclamatiile din acest topic. Inteleg ca pun unele intrebari incomode pe Viber. Insa, daca documentele sunt in regula, nu sunt motive ca retragerea sa nu se proceseze. Te asteptam cu vesti! Bune...
Mi-au cerut documente, am primit email ca au fost acceptate si voi fi contactată prin aplicația Viber..de atunci, nimeni nimic.chiar asa greu se misca?a trecut o sapt si ei tot trag de timp
Nici nu mai am cum sa insist..astept sa vad un raspuns.asa apare cand vreau sa retrag
Mai trimite-le mail si ia legatura si pe chat cu ei.
Buna dimineata. In cazul retragerilor, uneori dureaza mai mult procesul de verificare, Te sfatuim sa ai rabdare, sa trimiti documentele cerute si sa insisti cu solicitarea retragerea. Daca citesti alte sesizari din aceasta sectiune vei vedea, din pacate, ca astfel de probleme nu sunt chiar rare.
Copy the token