Reclamatii
Rezolvat

Bilete pierdute din cauza meciului Djokovic - Carreno Busta US Open 2020

8 septembrie 2020, 11:12
8

Buna ziua. Am doua bilete care figureaza ca fiind pierdute din cauza meciului lui Djokovic de la US Open 2020 cand a fost descalificat. Pariul Victorie Djokovic a primit cota 1 la toate casele de pariuri in afara acesteia care refuza sa raspunda la orice fel de rugaminti ale mele pentru rezolvarea problemei. Rog ajutor pentru solutionarea problemei. Multumesc.

Suma: 1878 RON
ba haideti ma sa ii dam in judecata nu au dreptul sa iti opreasca castigurile haideti sa ii dam in judecata sa luam un avocat bun si sa ii dam in judecata sunt 100000 de jucatori cu problema asta haideti sa facem ceva ca nu au voie sa opreasca bani
Azi in jurul orei 19:00 biletul AKO (al doilea din poza) a fost dat castigator (primul meci a primit cota 1,00). Al doilea insa ramane pierzator pana la aceasta ora.
De ce la unul s-a putut si la al doilea nu desi problema era comuna si identica, ma depaseste.

Tin sa multumesc celor de la Legalbet pentru sustinere cat si pentru raspunsurile prompte si pertinente.
Cu placere. Trebuie sa fie validat drept castigator si celalalt. Anunta-ne, te rog!
Tenis1. Pentru pariurile pe câștigători, acestea vor fi valide doar dacă jucătorii concurează
2. În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) 2. Toate pariurile primesc cota 1, cu excepția pariurilor deja decise sau a situației în care desfășurarea până la final a evenimentului nu poate influența în nici un fel rezultatul pariului.

Este copiat de pe site-ul eFortuna.ro de la sectiunea Reguli de pariere.
Pai da, asta am postat si eu! Spune-ne ce vesti ai, cand vei avea!
Comentariul a fost editat
Am vorbit telefonic si pe chat de mai multe ori. Mi s-a spus ca a fost trimisa ''situatia'' departamentului abilitat si ca acesta trebuie sa analizeze si sa modifice rezultatul daca se considera potrivit.
Dupa insistentele mele am reusit sa ''smulg'' din partea consilierului de pe chat ca intr-adevar, ''in mod normal'' trebuia sa primesc cota 1 la pariul victorie Djokovic. Cand am intrebat ce este ''anormal'' mi s-a spus sa astept e-mail cu ce se hotaraste.
Tine-ne la curent cu situatia, te rog! Trebuie sa se rezolve favorabil tie, pana la urma, asa e regulamentul!
Buna ziua. In regulament scrie asa:

"ARTICOLUL 22. TENIS

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre anunţurile oficiale.
În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) pariul se considera nul şi se calculeaza la cursul 1.00."
Tinand cont de acest articol din regulament, ar fi trebuit sa primesti cota 1 pentru acel meci. Cum motiveaza casa de pariuri validarea ca "pierdut" a acelui pariu? Trebuie sa existe o trimitere la regulament, insista, cere-o! Sa vedem care e motivatia unei astfel de validari!
Copy the token