Reclamatii
Rezolvat

Bilet necastigator

23 iulie 2020, 21:33
7

în data de am bagat un bilet pe FCSB ca va castiga cupa romaniei , a jucat tur / retur cu dinamo scor final 4-0 pentru fcsb finala fiind între FCSB si Sepsi la data de a avut loc finala ( 1-0 ) pentru fcsb câștigând campionatul , am facut peste 5 sesizări la suport prin email pentru ca timp de 16-17 ore mi a apărut biletul în asteptare ca si cum s ar juca meciul si acum spre seara am observat ca biletul apare ca fiind necastigator , de ce ? Ma poate ajuta cineva ? Am facut sesizări am fost în agenție mi s a spus ca nu ma poate ajuta doar cei din online si prin mail nici măcar nu mi s a răspuns.

Suma: 1060 RON
M1ha1
0
:))) va dau un sfat , INVATATI SA PARIATI si CE PARIATI ....se vede destul de clar ca pariul este necastigator. Daca verifici codul pin pe site iti scrie si tipul de pariu Fcsb ''(Romania Succesiune Victorie Cupa - Campionat) '' ..adica fcsb sa castige cupa si campionatul .Tu ai pariat cand CFR avea 30 de puncte si FCSB 27 de puncte si mai erau 6 etape din play off ...ce ai zis uite ce prosti sunt astia , dau cota 5.30 sa castige cupa.. fac pariu ca ai depus aia 200 lei special pt cota asta ...fara se te uti bine la tipul de pariu
Salut. Incearca sa sesizezi problema si pe chat.
Am încercat și nu stiu de ce nu merge sa iau legătura cu ei
Sunt două variante de conectare pe chat :

1. De pe desktop – trebuie să fii logat în contul său și să intri în e-portofel. Undeva în partea dreaptă jos există o iconiță cu Chat live. De acolo se poate discuta pe chat
2. Din aplicația Casa Pariurilor de Sportsbook (pariuri) – în dreapta sus, aceeași iconiță pe care scrie Ajutor.
Am rezolvat problema , nu pot face nimic în privința asta , este o agenție de tot kkt-ul care nu plătesc câștigurile mai mari , mulțumesc de ajutor oricum .
Salutare! Acelasi pariu l-am avut si eu si au modificat oferta. Au pus ca ar fi trebuit sa caatige mansa tur si meciul urmator din campionat. E de domeniul fantasticului si in acelasi timp foarte grav ce au facut. Luni inregistrez o reclamatie la ANPC si te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. Site si casa de pariuri de bizoni. Am si retras banii din cont ca poate ii luau si pe aia.
Anunta ma daca poti rezolva ceva , poate voi face și eu la fel dar nu prea cred ca vei rezolva ceva sincer..
Copy the token