Reclamatii
Rezolvat

Retrageri anulate

21 iulie 2020, 14:21
6

Am încercat de 3 zile sa dau retragere la 1500 de lei din contul "casa pariurilor", și mi au refuzat toate modalitățile de ridicare a banilor, toate.... NICI prin card bancar, prin cont la bancă sau ridicare din agenție nu m-au lăsat. Motivele? Mi-au spus ca trebuia sa pariezi mi im 25% din suma depusă inițial, am făcut ăsta de mult, nu doar odată... Dar se pare ca nu au luat în calcul.

Suma: 1500 RON
Salut. Nu stiam de aceasta conditionare de retragere in agentii, nu mi se pare in regula. Dincolo de parerea mea subiectiva, inteleg ca erai la curent cu aceasta regula. Trebuie vazut daca scrie undeva in regulament ca nerespectarea acestei reguli duce la pierderea castigului. Doar astfel se justifica blocarea castigului...Oricum, ar trebui sa mai insisti sa iei legatura cu ei si pe mail si pe chat!
halal suport...regulile AML (spalare de bani) orice suma depusa trebuie pariata in intregime pt a fi retrasa ...aia cu 25% e un avantaj pt client ,in cazul in care vrea sa retraga suma
Le-am dat mesaj, încă nu mi-au răspuns, nici mie nu mi se pare ok chestia cu 25%, oricum după soluționarea problemei îmi voi închide contul.
Bogdan ai reusit retragerea?
Retragerea în cont mi a fost aprobată aseară la 18:00, acum aștept sa între banii în cont, le-am trimis mail cu un extras de cont și poze după C.I. ÎNAINTE de asta.
Ai aici recenziile tuturor caselor de pariuri licentiate in Romania, sigur te vor ajuta in alegerea viitoare:
legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/
Copy the token