Reclamatii
Rezolvat

Superbet anulează câștiguri în mod abuziv, fără dovezi

13 iunie 2020, 12:01
8

Salutare! Ultima mea experiență ca si client Superbet este jalnica. Am plasat un pariu de 385 de lei pe "câștigătorul game-ului 4 din setul 3" al meciului de tenis dintre Stoupe si Hunt, la o cota de 2,00. Pariul a fost câștigător, banii au intrat în cont, iar după un timp a fost anulat si acordată o cota de 1,00, pe motiv ca "au fost greșite cotele". Ținând cont ca am urmarit meciul pe Flashscore in paralel si nu am sesizat nicio diferență fata de Superbet, iar o cota de 2,00 este perfect normală pentru ca un jucător de tenis favorit sa castige pe serviciul advers, pot spune ca ma simt înșelat. Am contactat casa de pariuri pe chat, iar răspunsul, primit, după cum veți vedea in print screen, m-a consternat. Mi s-a raspuns ca nu exista dovezi cum ca s-au acordat cote greșite, dar Superbet isi rezerva dreptul de a anula bilete pe motiv de cote afisate greșit conform T&C. Eu inteleg ca Superbet isi rezerva acest drept, dar cum este posibil fără dovezi? Practic noi nu avem niciun drept ca si consumatori, iar ANPC ar trebui sesizată de cei aflați într-o situație similară.

Suma: 385 RON
Buna ziua. De regula si din pacate casele de pariuri sunt "acoperite" de regulament in astfel de cazuri. Sfatul nostru e sa joci live doar meciuri din campionate/turnee cu adevarat cunoscute. O sesizare la ONJN ar fi si ea o solutie, dar repet, acele atat de des invocate "cote gresite" sunt acoperite de regulament.
Au clarificat problema cei de la Superbet. Pot spune ca s-a rezolvat. Multumesc si dvs! Numai bine
S-a clarificat problema până la urmă. Multumesc celor de la Superbet si dvs. O zi bună!
Comentariul a fost editat
Buna ziua si multumesc pentru raspuns! Ideea este ca regulamentul nu poate da dreptate casei de pariuri in conditiile in care regulamentul Superbet stipulează că pariul va fi anulat doar dacă cotele afisate sunt "in mod evident gresite". In cazul meu, o cota de 2,00 pentru câștigarea unui game de tenis pe serviciul advers nu poate fi gresita in mod evident, iar dovada că pariul ar fi fost plasat la un scor sau cote decalate nu exista. Voi formula o plângere cu siguranta. O zi bună!
Bafta. Numai bine! Incearca sa mai iei o data legatura cu cei de la Superbet inainte de sesizare!
Comentariul a fost editat
Am luat din nou legatura cu ei, dar nu s-a putut rezolva, pentru ca de data aceasta mi-au replicat ca au afisat un scor incorect (răspunsul inițial a fost ca erau cotele incorecte) in momentul parierii si isi rezerva dreptul de a anula pariul. M-am mai calmat si sunt constient ca nu am sanse nici dacă depun sesizare, astfel că mă las păgubaș. Sa fie învățătura de minte. Multumesc oricum pentru sprijin...
Astfel ca puteti închide topicul. Numai bine!
Copy the token