Reclamatii
Rezolvat

Retragere nereușită

20 mai 2020, 09:56
13

Sunt in saptamana a 4-a de cand incerc sa fac retrageri si fara rezultat. Am incercat sa vorbesc cu ei de nenumarate ori,raspunsul este acelasi, au o problema comuna si ca o remediaza cat pot de repede. Totusi sunt 4 saptamani. Ce pot face in aceasta situatie? Mi-au intins nervii la ca nu mi-au cerut poza la card cum le-a cerut altor jucători.

Suma: 2525 RON
v-au și intrat banii în cont?
Astăzi am reusit într-un final,după 2 reclamații la ONJN si sute de discuții pe live chat sa retrag banii. Sper sa reușiți si voi. Multumesc pentru îndrumări.
DUPA SUTE DE RECLAMATII ASTAZI AM REUSIT SA IMI RETRAG SUMA DE LA EI PRIN CONT BANCAR
Daca cineva rezolva situatia cu ei va rog din suflet sa o faceti cunoscuta aici suntem foarte multi cu problema asta si din pacate am vazut ca multi chiar de 2 luni si .... este o bataie de joc modul cum se folosesc de banii nostri si felul cum ne raspund si ne trateaza...
apsolut nimic am facut zeci de sesizari si plangeri si nu vor sa rezolve situatiile... Au devenit usor iritati si deranjati de faptul ca ne cerem banii...
Va rog sa lasati feed-back aici despre rezultatul demersurilor pe care le-ati facut pentru recuperarea banilor. Multumesc.
salut! si eu sunt in aceeasi situatie de 2 saptamani cu 9500 ron acum, am facut sesizare la onjn, nu am primit raspuns. am luat legatura cu un avocat si le-a trimis o notificare de plata azi. daca nu primesc un raspuns saptamana viitoare ii dau in judecata.
Si eu am de retras de ieri suma de 5100 de lei inseamna ca pot sa astept mult si bine... Isi bat joc si se folosesc de banii noastrii...
Salut!Si eu sunt in aceiasi situatie.e a 3 a saptamana in care susțin că au probleme tehnice cu procesatorul de plati.am sa depun si eu astazi o sesizare la onjn.
Buna ziua. Din pacate, problema retragerilor de la Casa Pariurilor a devenit una cronica. Solutiile ar fi sa mai astepti in continuare si/sau sa faci o sesizare la ONJN.
Tocmai ce am trimis o sesizare celor de la ONJN la îndrumarea ta. Sa speram ca la atatea reclamații ce primesc sa fie sancționați pe masura la ce abuzuri comit. Multumesc
Copy the token