Reclamatii
Rezolvat

Eroare Retragere

17 mai 2020, 11:44
5

Salut, noroc ca am verificat site-ul ăsta si am văzut câți se confrunta cu această problemă. La fel si eu... Încerc sa-mi retrag banii însă eroare (aparent de depunere din mesajul apărut). Le-am trimis mail, mi-au spus ca întâmpină probleme la procesarea plăților. Am cerut o dată estimativa sau măcar sa fiu notificat, nici-un răspuns. Problema e alta, dacă tu ca si casa de pariuri online știi ca ai probleme cu retragerile si tone de reclamații de la clienți, la ce încă se mai pot face depuneri? Asta mi se pare un abuz. Știi foarte bine ca cel care face depunerea o sa rămână cu câștigurile blocate in cont si totuși nu dai măcar o notificare, măcar un anunț pe o pagină oficiala. Așa e când e foame după bani...

Milan
0
Orice parior se informează despre casa de pariuri unde urmează să facă o depunere. Casa pariurilor e pentru începători. Oferta slabă, atât la live, cât și premeci. Ai vreo 3-4 case de pariuri, respectate, unde primești plățile în maxim 5 zile lucrătoare și care are oferta mult mai bogată, decât casa pariurilor.
Asta nu e o scuză ca ei sa abuzeze de clienți. Ar trebui acum sa imi iau adio de la bani ca nu m-am informat având in vedere ca am cont la ei si am depus si retras de atâtea ori? Pe viitor am sa ma învăț minte sa exclud acești incompetenți din lista mea.
Sigur ca nu e o scuza. E o situatie neplacuta care necesita multa rabdare si nerrvi tari. Insista cu solicitarea retragerilor.
Buna ziua. E o situatie foarte neplacuta, care dureaza de multa vreme. Daca citesti istoricul reclamatiilor de pe site, iti vei da seama. Multa rabdare si bafta!
Nu ar fi fost normal sa fim notificați? Dacă știam de această situație nu mai depunem si alegeam altă casa de pariuri. Eu cred ca sunt ori incompetenți ori rau puși. Nu există asa lipsă de profesionalism.
Copy the token