Reclamatii
Rezolvat

retragere refuzata

13 mai 2020, 02:42
6

salut! am si eu aceeasi problema ca multi altii de aici, de sambata pana in acest moment, m-am tot chinuit in fel si chip sa efectuez o retragere. imi este refuzata la fiecare incercare. am luat legatura cu cei de la live support si am primit la fel ca si voi doar raspunsuri evazive. am scris si cateva mailuri la care am primit acelasi raspuns cu generatorul de plati. trebuiesc luate masuri legale impotriva acestei case de pariuri.

24.05.2020, nici acum nu am reusit sa imi retrag banii castigati pe 09.05.2020.
salutare tuturor! vesti proaste! nu am primit nici acum banii, am noua zile de cand ma chinui cu retrageri, mailuri, live chat.... este bataie de joc la cel mai mare nivel la casa pariurilor.
colac peste pupaza, am primit mail ca situatia a fost rezolvata si ca imi pot retrage banii....am fost putin sceptic trebuie sa recunosc, dar nu m-am inselat. nimic rezolvat, banii inca blocati, la mailuri mi se raspunde o data la doua zile, pe live chat nu au alt raspuns decat ca este o problema cu generatorul de plati si nu se stie exact cand o sa fie remediata.
La mine funcționează retragerile după ce mi-au trimis email sa le trimit poza cu cardurile folosite la depunere , într-adevăr cu sume mici ,mi-au blocat și mie funcția de retragere dar după ce am dat poza cu cardurile m-au deblocat și am putut retrage banii.
Comentariul a fost editat
nu mi-au cerut nimic de genul, eu primesc doar copy / paste :

"Situația dumneavoastră a fost înaintată către departamentul abilitat pentru a efectua verificările necesare. În momentul în care vom avea un răspuns referitor la situația dumneavoastră, o să revenim cu informații suplimentare.
De asemenea, puteți dumneavoastră să încercați să efectuați retragerea prin intermediul transferului bancar.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Toate cele bune!

Marius"mentionez ca am incercat si cu transfer bancar dar nu imi accepta iban`ul :)
Buna ziua. Da, din pacate, aceasta este situatia. Revendicati-va zilnic castigul, insistati si cautati variante de case de pariuri ce ofera servicii serioase. legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/
Copy the token