Reclamatii
Rezolvat

Abuz casa pariurilor 7 refuzate

7 mai 2020, 22:17
3

din partea casa pariurilor continua si in a 7 a dimineata le am cerut ca de obicei explicații în privinta retragerilor refuzate iar răspunsul lor a venit destul de repede spunându mi ca situatia mea a fost înaintată către departamentul am raspuns zicându le ca este a 2 a oara saptamana aceasta cand situatia mea este înaintată către "departamentul abilitat "si totodată i am întrebat de câte ori poate fi înaintată aceiasi situație dar bineinteles ca nu mi au mai raspuns si nici de la "departamentul abilitat"nu am primit nici un raspuns,de atunci trecând 12 un abuz pt ca nu exista nici o situație,doar ca nu imi dau voie să fac retrageri.o situatie inventata de ei pentru care nu au nici un raspuns pertinent de 7 poti sa mi refuzi cerere de retragere spunându mi ca au trebuit făcute verificări amănunțite!!normal era sa o refuze daca se găsea ceva in neregulă nu înainte să se facă verifică de joc!!!! Cum am mai spus,o sa scriu zilnic atat cat o sa dureze mascarada asta,ca lumea sa vada corectitudinea acestei agentii casa pariurilor si cum își bat joc de proprii clienti

Buna ziua. Nu te ajuta faptul ca deschizi mai multe reclamatii aici. Important e sa insisti la Casa Pariurilor zilnic, pentru ca exista oameni care asteapta de mult mai mult de sapte zile procesarea retragerilor (vezi reclamatiile de pe site). O sesizare la ONJN este, de asemenea, de luat in calcul.
Cred ca singura solutie este in instanță pt ca de o saptamana am senzatia ca vorbesc cu niste roboți.acum 2 zile le am solicitat cum pot intra in legatura telefonică cu un reprezentant al lor si bineinteles ca mi au spus că nu există această posibilitate.cum e posibil de atâtea zile sa ma amani fara sa spui ceva concret!?fantastic!!
Copy the token