Reclamatii
Rezolvat

De 6 zile abuzul casa pariurilor continua cu răspunsuri evazive si pe lângă subiect

6 mai 2020, 21:49
2

Buna seara! Cum am spus si in reclamația anterioară după 6 zile de retrageri refuzate fara motiv si 2 zile in care au pretins ca au probleme tehnice in privinta retragerilor am primit un mail in care imi spuneau că problema s a a fost acceptată o retragere de de lei(suma fiind in asteptare) dar in continuare nu pot face retrageri,raspunsurile lor fiind ba ca am restricții pe carduri ba ca e browserul de ca am verificat cardurile la banci am sters si istoricul browserului de navigare dar fara rezultat.e bătaie de sa las zilnic reclamație cu tot ce se intampla si prin ce mizerii trebuie sa trec ca sa pot sa mi retrag banii din contul de jucător.e strigător la cer,incredibil!!

Buna ziua. In ultima vreme sunt probleme cu retragerile la aceasta casa de pariuri.E foarte bine sa insisti cu sesizarile la Casa Pariurilor pentru a obtine procesarea retragerii. Aici, pe site, exista deja o reclamatie pe care am luat-o in considerare.
Raspunsurile operatorilor sunt foarte evazive si pe lângă subiect.niciodata nu spun ceva concret.e ca si cum as vorbi cu niste roboti
Copy the token