Reclamatii
Rezolvat

Cont blocat

5 mai 2020, 11:52
5

Salut, Am castigat la stanleybet la pariuri live in ultima luna o suma relativ mare de bani (aprox 4k euro). Tocmai am fost sunat si interogat timp de 5 minute in legatura cu pariurile puse, metode de depunere, inclusiv zodia si culoarea ochilor. Contul a fost suspendat de catre ei urmand a efectua o verificare care poate dura pana la 10 zile pentru a recapata accesul la cont si a retrage banii ramasi acolo (aproximativ 13000 lei). Banuiesc ca fac asta pentru a verifica daca contul acesta este al meu. Din cate am citit pe internet sunt destul de multe situatii in care au inchis conturi in situatii de genul acesta, iar banii au fost pierduti. La mine nu se pune problema de a incalca vreo conditie din regulament, contul este al meu si nu am jucat la cote incorecte. Ce ma sfatuiti sa fac daca dupa 10 zile contul va fi inca blocat? Din cate am inteles reclamatiile la ONJN nu sunt tratate foarte serios. As dori sa merg pana la capat pentru a recupera banii, inclusiv sa angajez un avocat daca este cazul. Puteti recomanda un avocat care a avut succes pe dispute legate de pariuri sportive in trecut? Multumesc!

Asfd1 vreau sa te intreb daca dupa ce ai vorbit la telefon cu ei de ai trecut prin intrebarile gen Nasa, ti-a ramas contul blocat sau deblocat? Eu am jucat 850 lei sambata si am castigat 80 000 din care am mai jucat 20 000 si in cele din urma am retras 60 000. Mai am depuneri facute la ei bineinteles cu pierderi undeva la 2000 lei de sapt trecuta. Tare am un feeling ca nu o sa vad banii astia absolut deloc desi i-am castigat pe drept. Ce ma puteti sfatui in conditiile in care nu imi vor aproba retragerile?
asdf1
1
Salut, am revenit sa anunt ca dupa ce le-am trimis ce mi-au cerut (extras de cont) si au trecut 10 zile lucratoare, contul mi-a fost deblocat si pot retrage banii din cont. Mi s-a parut corect sa postez asta. Multumesc pentru raspuns!
Foarte bine. Multumim ca ai postat si la rezolvarea problemei.
Nu stă în picioare premisa că procedează corect. Soția a retras 120 RON, a trecut prin verificari. Altă dată, a solicitat retragerea a 350 RON, nu a mai trecut de verificări. S-au agățat de ceva, au invocat articolul 8, ca și la alții, și au blocat peste 500 RON în cont. Am pariat ani de zile la Superbet, dar NICIODATĂ, repet NICIODATĂ, nu au sunat să întrebe de ce și pentru ce retragi bani? Sunt niște metode noi, făcute să te prindă cu ceva ca să îți sechestreze banii. Ești bun DOAR CÂND DEPUI ȘI PIERZI. Sunt niște hoți, că nu se pot numi altfel. Mi-e milă, sincer, de cei care pierd mii de euro...
Salut. Din pacate, se inmultesc astfel de practici, de tergiversare a onorarii retragerilor, mai ales atunci cand este vorba de sume mai de retras. Haide sa nu facem supozitii si sa mergem pe premisa ca cei de la Stanleybet procedeaza corect, conform regulamentului si ca, dupa verificare, vor procesa retragerea. In ipoteza nefericita in care vei fi nedreptatit, sigur vei gasi un avocat care sa te reprezinte.
Copy the token