Reclamatii
Rezolvat

SuperBet nu plateste pariurile castigate

1 mai 2020, 17:46
2

Astazi in data de 01 Mai 2020, in jurul orei 12:45 am plasat un pariu live in valorea de 300 de lei pe meciul de tenis de masa dintre Chentsov - Merzlikin la scorul 11-8 4-4 pentru Chentsov , am mizat pe Merzlikin castigor bazandu-ma pe faptul ca ii vazusem pe cei doi jucand cu o zi in urma in data de 30 Aprilie, in momentul in care am plasat pariul cota pe Merzlikin era , finalul meciul avea sa ii aduca victoria , de atunci a inceput calvarul cu superbet, aceastia au stat 3 ore sa valideze acest meci si cand l-au validat, l-au validat ca fiind nul ( anulat ) in conditiile in care eu castigasem pariul si au invocat o eroare tehnica, le-am sugerat sa verifice atat ora la care s-a plasat biletul, cota si rezultatul si sa observe ca acest bilet este valid. Ei au acceptat pariul , dar nu vor sa-l plateasca , o sa escalez acesta situatie cu orice mijloace posibile, nu este vorba de valoarea biletului in sine, dar sunt sigur ca si alte persoane se vor afla in situatii similare iar daca noi permitem sa se continue astfel aceste case de pariuri vor avea numai de castigat de pe urma noastra si a unor astfel de practici, invit legalbet sa ma ajunte in acest caz. Va multumesc!

Buna ziua. Din pacate, sub pretextul erorilor tehnice, acoperite de regulament, se pot intampla intampla astfel de anulari de pariuri. E o posibilitate pe care trebuie sa ti-o asumi atunci cand joci live. E frustrant, dar casele de pariuri se acopera de regulament in astfel de situatii...
axel14
0
Ar fi interesant, daca sunt useri care au avut pariuri plasate in intervalul 12:00 - 12:40 la superbet,vi s-a acordat cota 1? atasez conversatia avuta cu cei de la superbet. Haideti sa aflam adevarul , e mai bine pentru toti!
Copy the token