Reclamatii
Rezolvat

Hotie

27 aprilie 2020, 23:43
4

Am depus la ei 15 000 RON din skrill am jucat , dupa aceea am efectuat o retragere de 10 000 RON mi s`au cerut tot felu de documente , am trimis toate documentele , si imi tot cer aceleasi documente de 1000 ori , raspund mereu cu aceleasi clisee sunt spalati pe creiere saracii !!! AM LUAT LEGATURA CU 2 AVOCATI PENTRU A II DA IN JUDECATA CINE MAI ARE PROBLEME CU EI SI VOR SA SE ALATURE ACESTEI JUDECATI II ASTEPT PE FACEBOOK Duzsardi Szabolcs sa imi lase un mesaj ca vrea sa se alature , dupa terminarea situatiei de criza() ma voi intalni cu avocatii pentru a ne adresa judecatoriei hai sa fim toti sa ii ruinam si sa ii trimitem in croatia unde au sediul si sa nu mai abuzeze de cetatenii romani !!!

Asa am patit si eu pentru o suma de 900 lei. Da un mail nou la suport@casapariurilor.ro, nu mai da replay la mailurile lor ca nu rezolvi nimic. Oricum maxbet si winmasters sunt mici copii pe langa escrocii astia, unui prieten i-au spart contul angajatii si i-au retras banii( 5000lei) pe un alt email skrill.
salut.....cu onjn sa nu ti faci sperante pt ca sunt mana in mana cu casele de pariuri...de ani de zile winmasters si maxbet acum si casa p escrocheaza online zeci sute de clienti si nu patesc nimic.....
am facut sesizare si la ONJN , chiar azi am si sunat la ei pentru urgentarea cauzei si luarea de masuri asupra licentei acestor hoti mizeri
Buna ziua. Retragerile se proceseaza foarte greu la Casa Pariurilor, mai ales pentru sume mari ( vezi reclamatiile din aceasata sectiune). Poti lua in considerare si o sesizare la ONJN.
Copy the token