Reclamatii
Rezolvat

Hoti

27 aprilie 2020, 18:47
2

Am pariat azi 2 pariuri diferite pe acelasi meci de badminton(aveti atasament). Pariurile au fost acceptate, au fost validate castigator. Dupa aproximativ 1 ora am dat retragere din contul meu la 6000 de lei si mi am mai lasat 3000 de lei in cont. Duoa vreo 2 ore vad ca imi apar doar 300 de lei in cont si 2700 de lei disparuti. Am întrat pe chat, mi s-a spus ca meciul era terminat cand eu am pariat, ceea ce nu e ok, meciul fiind disponibil la ei pe site. Dupa cateva ore am vazut un meci de ping pong ce pe pagina betano arata deja ca fiind incheiat chiar atunci iar pe superbet aparea ca era setul 5 atunci. Am pariat 100 de lei pe cel ce pierde, sa vad daca acum, fiind aceeasi situatie, imi dau cota 1. Mi au dat biletul pierzator. Am intrat pe chat, le-am explicat ca deja meciul era terminat, le-am dat print screen sa vada ca meciul era deja terminat dar au zis ca biletul a fost acceptat si validat corect, deoarece jucatorul meu a pierdut. Am incercat sa le explic ca da, partea aia e corecta, dar meciul era deja gata cand am pariat eu. Ceea ce ei sustin ca asa a fost si la meciul de badminton pariat de mine, dar in cazul ala pentru ca biletul a fost castigtor, mi au dat cota 1. Atasat gasesti cele 2 pariuri cu cota 1 de badminton si pariul pe tenis de masa.

Buna ziua. In astfel de cazuri, casele de pariuri invoca de obicei faptul ca lucreaza doar cu un anumit furnizor de date (de scoruri finale) si ca doar acelea sunt luate in considerare. Si se "acopera" cumva cu acest lucru. Oricum, la pariurile live, riscurile sunt asumate, decalajele intre timpul real si cel afisat sunt uneori foarte mari si difera de la casa la casa. Incearca sa amai insisti la ei, sunt totusi doua situatii pe care le-au judecat in mod diferit. Poti lua in considerare si o sesizare la ONJN.
Salut. Da asa e, nu ma deranejea daca mi au dat cota 1 la celelalte castigatoare, eu stiu ca au fost cateva puncte decalate desi ei mi au validat biletele castigatoare, am si lasat banii in cont 1 ora sa vad daca imi da cota 1 dar nu mi au dat si eu am retras banii. Am avut banii in contul de BT si doar dupa mi au dst cota 1 si mi au luat diferenta din soldul de atunci de la pariuri. Ce ma deranjeaza enorm e ca după aceea la meciul acela pierdut, nu mi au mai dat cota 1 desi biletul a fost in aceeasi situatie. Le am scris pe chat, si au zis ca biletul a fost acceptat si validat corect. Is foarte prosti. Is oameni pe chatul ala care habar nu au de ce se intampla acolo si e frustrant. Am facut sesizare la ONJN, ma gandeam ca poate puteti sa puneti prewiune si voi pe ei putin sa va dea o explicatie
Copy the token