Reclamatii
Rezolvat

ABUZ CASA PARIURILOR

20 aprilie 2020, 11:33
12

Buna ziua, ma intreb oare de ce are aceasta casa de pariuri cele mai multe reclamatii. Cu siguranta nu datorita faptului ca joaca multa lume la ei ci pentru ca fac abuzuri peste abuzuri. Am sa va scriu si ce mi s-a intamplat mie cu ei. Le am facut plangere la ONJN si dupa ce se ridica starea de urgenta ii voi da si in judecata. Am deschis cont pe data de 5 martie la acest operator, am depus 850ron prin card si am trimis cartea de identitate pentru a putea fi verificat. Dupa cateva zile, contul a fost verificat si puteam face depuneri si retrageri. Am depus de cateva ori inainte sa fac o retragere. Problema a fost in intervalul 3-4 Aprilie cand am fost limitat ( toate biletele imi erau refuzate ) si am decis sa retrag. Retragerea a fost anulata si mi au fost cerute urmatoarele documente : selfie + selfie cu o hartie in care sa fie scrisa data la care am deschis contul si suma primei depuneri si un extras de cont. Am trimis iar acestea au fost refuzate pe motiv ca erau SCANATE !! N-am mai auzit de asa trimis din nou, alte poze si extras… cerut extras in mod tipizat nu pdf. Am trimis si in mod tipizat si au fost acceptate. Primesc mail prin care vor sa vorbim prin video call, printr-o aplicatie, Viber …sa le zic cand pot sa fiu gasit, zi si interval. Le zic cand si revin cu mail ca ma vor contacta cand vor ei nu cand pot eu. Eu muncind 12h in aceasta perioada. ACESTE LUCRURI POT FI DOVEDITE PRIN EMAILURI. Vorbesc cu ei… este ok. IN TOT ACEST TIMP, CONTUL ESTE BLOCAT ( INCHIS/SUSPENDAT). Dupa ce imi transmit, in urma conversatiei, ca totul este ok, redeschid contul dar mai cer inca un selfie ( al-3-lea ) cu userul ( numele de utilizator). Trimit un selfie cu userul de pe telefon dar nu il accepta, vor selfie-ul sa fie facut in fata unui desktop ( monitor) nu telefon. Trimit si asa si totul ok, pana cand…. Mail din nou, vor factura de utilitati pe numele meu. Nu am cum sa le dau factura de utilitati pe numele meu pentru ca nu am. Stau cu parintii, am 21 ani. Verificarea adresei se face fie cu facture de utilitati, fie cu extras de cont…ceea ce le trimisesem in decursul acestor zile si a fost aprobata. Toate agentiile fac asa! Am mai inceercat ieri sa fac o retragere, refuzata si aceasta. Insista cu facture de utilitati dar nu am de unde sa le dau, neavand nimic pe numele meu. ACESTA CERINTA REPREZINTA INCA UN ABUZ FACUT DE CATRE ACEASTA AGENTIE PRECUM SI CUM AU PROCEDAT CU RESTUL DE ACTE. INCA O DATA SPUN, VERIFICAREA ADRESEI SE FACE FIE PRIN FACTURA DE UTILITATI, FIE PRIN EXTRAS DE CONT (TRIMIS SI ACCEPTAT).

roby98
1
am revenit cu un update. dupa minim 10 incercari de retragere mi au cerut o factura de utilitati pentru a verifica adresa,dar atentie, nu neaparat pe numele meu :)))). Le am trimis si mi au confirmat retragerea si a si ajuns in aceeasi zi. Ce pot sa zic....STAY AWAY !
E foarte bine ca ai lasat feedback si la rezolvarea problemei. Cei mai multi uita sa faca asta si raman doar partile negative scoase in evidenta!
pai daca insista cu factura de utilitati trimite le factura.....scaneaza o factura modific o cu numele si adresa ta scoateo la imrimanta si fai o poza....si serveste le factura..fa o la imprimanta color
dupa terminarea statii de criza , ii voi da in judecata pe acesti rahati de la casa pariurilor , daca vrei sa te alaturi lasa un mesaj pe facebook Duzsardi Szabolcs , AM VORBIT DEJA CU 2 AVOCATI !!!!
roby98
0
vad ca reclamatia "se analizeaza". Ce inseamna acest aspect,va adresati casei de pariuri ?
Care este numele tau de utilizator de la Casa Pariurilor?
Da. Reclamatia ta a fost redirectionata si de catre noi casei de pariuri.
Daca ajungi in judecată , ma implic și eu , sunt in aceiasi situație ca tine ! Este cea mai slaba casa de pariuri ! Doar fura jucătorii, eu astept apelul lor pe viber de 4 zile și nimic
roby98
0
le am explicat de multe ori pe email dar vorbesc cu peretii. incerc sa retrag si mi anuleaza retragerile.
Incearca si pe chat. E o modalitate de contact pe care chiar ei o recomanda.
Buna ziua. Trebuie sa mai insisti cu solicitari, si pe chat si pe mail. Expune-le situatia ta. Au fost intr-adevar, si sunt, multe probleme cu retragerile, dupa cum se vede si in aceasta sectiune de reclamatii. Sper sa rezolvi, iar sesizarea la ONJN poate reprezenta o solutie.
Comentariul a fost editat
Copy the token