Reclamatii
Rezolvat

Retragere

18 aprilie 2020, 18:58
3

Bună ziua , am și eu cont pe casa pariurilor de 3-4 ani in acest timp nu am câștigat nimic , Anu ăsta am câștigat și eu o sumă puțin mai mare și am încercat să fac prima mea retragere surpriza mi-a fost că prima data mi-a reufazato de doua ori și la a treia incercare am deschis un ticket , că răspuns la ticket mi sa cerut poza cu cardul , după și poza cu buletinul , după toate aste mi sa cerut și un selfie cu ele in mână după ce am terminat mi-a cerut și extras de cont , la cate depuneri am făcut nu mi sa cerut nimic , de ce ? Plus de asta in aceste momente de carantină de unde sa scot eu acel extras de cont ?

dupa terminarea statii de criza , ii voi da in judecata pe acesti rahati de la casa pariurilor , daca vrei sa te alaturi lasa un mesaj pe facebook Duzsardi Szabolcs , AM VORBIT DEJA CU 2 AVOCATI !!!!
Tehnica lor de a minți oamenii ,cea mai slaba casa de pariuri care am intilnito vreodată , trebuie de făcut mai multe reclamații la ONJN ppoate cind vom fi mai mulți sa ii scoata de pe piața cu totul , așa ceva ii inadmisibil
Salut. La fiecare casa de pariuri trebuie trimis documente de verificare, cand faci prima retragere. Online banking este o solutie ca sa faci rost de extras de cont, iar daca nu ai, atunci trebuie neaparat sa faci un drum pana la banca.
Copy the token