Reclamatii
Rezolvat

Blocare cont si refuz retragere

28 martie 2020, 12:16
4

Buna ziua. Am facut cont la stanleybet in data de 17 martie. In data de 24 am depus pe cont suma de 100 de lei in urma careia am castigat suma de 40000 ron la jocurile de casino. Dupa ce am trimis toate actele pentru validare si retragere si am vorbit cu operatorii care m-au asigurat ca totul este ok, ma trezesc in loc de un mail de confirmare a retragerii cu un mail in care mi se spune ca, contul meu s-a inchis pentru ca as fi incalcat nush ce termeni si ca am mai multe conturi. Lucru total gresit. Direct nu au asteptat nici o explicatie si tot in acel mail mi se spune ca nu imi va aproba nici o retragere si ca mo s-a virat suma de 100 ron pe card. Le-am trimis mail si le-am explicat ca nu am alt cont decat acela pe care am depus dar nu am mai primit nici un raspuns. Acum cand sun la operatori la numarul de contact imi spun ca ni e de competenta mea si sa astept raspuns la email... intelegeam ca daca era o suma mica nu era nici o problema dar la o suma mare de ce sa refuze retragerea?

Salut, ai reusit sa rezolvi ceva cu ei? Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si vreau sa stiu daca are rost sa ma complic sau nu cu avocati?
Buna ziua. Pai tocmai suma mare de retras pare a fi problema. Nu stiu istoricul contului tau, dar daca stii ca esti in regula cu acesta, trebuie sa insisti atat catre Stanleybet, cat si catre ONJN, sesizand aceasta situatie. Bafta!
Buna. Am trimis catre ei si o sesizare facuta de avocat dar nu imi mai raspund la email.... deja mi-au transferat suma pe care am depus-o in cont...
Trebuie continuata actiunea si ar fi bine sa sesizezi si ONJN.
Copy the token