Reclamatii
Rezolvat

Retragere aprobata

27 februarie 2020, 08:12
3

Am efectuat la Casa Pariurilor o retragere pe cardul de credit, aceasta mi a fost APROBATA normal, după 2 zile, dar problema este ca au trecut 3 zile de la aprobare, iar banii nu au intrat pe card. A mai întâlnit cineva aceasta problema? Știe cineva cat dureaza sa intre banii pe card?

Același problema o am și eu. Pe chat, mai exact unde as putea sa sesizez pentru a "accelera" un pic procesul?
Multumesc
Sunt două variante de conectare pe chat :

1. De pe desktop – userul trebuie să fie logat în contul său și să intre în e-portofel. Undeva în partea dreaptă jos există o iconiță cu Chat live. De acolo se poate discuta pe chat
2. Din aplicația Casa Pariurilor de Sportsbook (pariuri) – în dreapta sus, aceași iconiță pe care scrie Ajutor.
Buna ziua. Da, sunt multe probleme legate de retrageri la Casa Pariurilor, se plang multi pariori de acest lucru, dupa cum poti citi in aceasta sectiune. Sesizeaza si pe chat problema, daca nu ai facut-o inca. E o varianta pe care au sugerat-o chiar cei de la Casa Pariurilor, nu stiu insa cu ce rata de succes. O solutie de perspectiva ramane si sesizarea ONJN, desigur. Pentru viitor, consulta recenziile caselor de pariuri de pe site-ul nostru, legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/ , pentru a alege o casa de pariuri ce ofera servicii de calitate superioara.
Copy the token