Reclamatii
In afara competentei

Cont dezactivat abuziv!

22 ianuarie 2020, 08:19
2

Am deschis un cont online la casa pariurilot in bune si frumoase, depun bani, joc , castig. trecute sunt anuntat pe email ca trebuie sa trimit copie card bancar si carte de identitate pt verificarea contului. Trimit documentele cerute si primesc raspuns ca pozele nu sunt bune; le-am refacut si retrimis de cateva ori si pana la urma primescc un alt email in care mi se spune ca adresa de email( pe care eu am tot comunicat cu ei inca de la momentul in care am creat contul!) nu este cea corecta! Le trimit poza, le explic ca de ex pt schimbarea parolei ei imi scriu pe acea adresa, . Si ma trezesc, in aceste conditii, cu contul inactiv, cu banii din cont nu stiu ce se intampla, cu pariuri in rugat in fiecare email sa-mi ofere un nr de telefon pt a-i contacta, le-am oferit numarul meu tocmai pt a rezolva aceasta situatie si nimic! Ei raspund parca asa pe banda aceleasi tampenii, poza nu este ok, emailul nu este bun si cine stie ce alte prostii de acest gen. Mi se pare ca isi bat joc si ca ne fura pe fata! Nu recomand CASA PARIURILOR ! RUSINEEEE!!

Salut, din pacate in cazul de fata nu putem face prea multe. Conturile suspendate vin ca urmare a unor decizii interne a lor, iar noi nu putem schimba cu nimic acest fapt. Poti incerca in schimb cu o reclamatie la ONJN, in urma careia se vor face verificari suplimentare pentru a stabili daca intr-adevar decizia e corecta sau nu.
Va multumesc pentru raspuns! In urma discutiilor avute zilnic cu dumnealor nu reusim nicicum sa ajungem sa ne intelegem deoarece raspund doar la ce intrebari vor ei. Ma voi indrepta asa cum m-ati sfatuit si dvs cu o reclamatie catre ONJN . Multumesc !
Copy the token