Reclamatii
Rezolvat

Cont blocat

17 noiembrie 2019, 23:32
2

Buna ziua, Pe scurt, am facut niste bani pornind de la rotiri gratuite oferite de MaxBet, am pariat pe fotbal cu o rata de castig din bilete undeva la 75%.. 2 meciuri tind sa cred ca mi au creat "probleme". 1 - Handbal Zalau - Slatina = Am pariat live in primele minute de 2 ori 1 solist,150lei la o cota de 1.6 aprox, dupa cateva minute, 130 lei la 1.8. Diferenta mare de scor la pauza in favoarea echipei oaspete,undeva la 5 6 goluri, dupa care in a 2a repriza au intors scorul gazdele. 2 - Fotbal - Concordia Chiajna = Am pariat inainte de meci 5 lei 2/1 final la cota de 26. La bulan. cineva ca daca ar fj avut un pont ar fi pariat 5 lei ??... Inainte de meciuri am facut o retragere de 350 lei, am primit mail de confirmare a retragerii, si ca va dura 2 zile pana la procesarea inainte de retragere, mi au cerut sa fac un depozit de minim 50 lei la ei, am depus 55 lei sa fie in regula.. A 2a zi, pe la ora 11 intru in care intru iar pe la ora 14:00, cont blocat/suspendat. Am luat legatura cu chat-ul MaxBet, ( am atasat poze ), dupa care am vb si telefonic. Mi au spus ca nu imi pot dezvalui motivul suspendarii, doar ca atat retragerea aprobata cu o seara inainte cat si sold-ul mi au fost anulate o data cu contul. Au facut referire totusi la "Articolul 133, Alineatul 1, din Hotararea 11 din 24 feb 2016". La ce piata de pariuri este in ziua de azi, chiar este nevoie blochezi utilizatori pentru 500/600 lei ?? Multumesc Zi buna!

Bună ziua! Am verificat situația dumneavoastră și motivul pentru care contul a fost închis este faptul că ați încălcat regulile privind utilizarea contului. Va rugăm să consultați T&C, punctul 33, aici: https://l.maxbet.ro/zq
Comentariul a fost editat (link direct)
Referitor la aceeasi reclamatie, am uitat sa mentionez, cu 1 zi inaintea inchiderii de cont, am fost la ING pentru actualizarea datelor. De la validarea contului prin 2017 am impresia pe MaxBet, si actualizarea datelor pe 13.11.2019, adresa de pe buletin s-a modificat.
Credeti ca in urma actualizarii de date la ING, la momentul retragerii, cauza pentru inchiderea contului provine din necorelarea adresei pe care MaxBet o avea inregistrata in sistem, si faptul ca la ING, dupa actualizarea de date figurez cu o alta adresa ?? Daca da, ce pot sa fac ??
Copy the token