Reclamatii
In afara competentei

Retrageri neincasate

4 octombrie 2019, 20:27
16

Pentru cine vede acest mesaj, cu aproximativ 2 saptamani in urma, cei de la casapariurilor si-au schimbat compania intermediara pentru transferuri bancare. Nu mai sunt tranzactii efectuate cu hattrick ci cu " worldpay ltd". Am discutat de doua ori cu cei de la worldpay telefonic insa nici ei nu m-au prea lamurit, au spus sa am rabdare la cele 7 zile lucratoare. Am reusit sa fac numai o retragere de la ei folosind transferul cu worldpay duoa schimbare. Insa cei de la worldpay au mentionat ca daca exista vre-o nelamurire sau problema peste masura, numai cei de la casapariurilor ne pot ajuta, ei nu fac nimic altceva decat sa preia banii si sa ii dea mai departe. Sper ca am fost de folos, si daca mai aflu ceva, voi mai posta. In ziua de se vor face 7 zile lucratoare pentru tranzactiile mele efectuate, ca prin urmare daca nu mi se vor onora banii, voi trece la alte masuri prin care se va enumera si televiziunea, afland ca sunt multi jucatori in aceasta situatie. Daca cineva vrea ca acest comentariu sa fie pe pagina principala, poate posta.

Clau33
0
Sa contacteze cineva presa...televiziune sau ziar...poate asa au si ei niste responzabilitati.Ca sa plasezi problema in alta parte este foarte ushor
Uitati aici. Am luat mare teapa. Chiar se retrag?
Să facut o fraudă de milioane de euro. Banii nu ii mai vedem începând de luni 7.10.2019. CasaPariurilor va dispărea de pe piață. Ne a lăsat cu buza umflată. Nu vom mai avea pe cine trage la răspundere. Oricum nu aveam.. deoarece nu ne raspund ne sfidează.. total..
De unde stii ca vor disparea de pe piatza?Ai ceva cunostinte in domeniu? Asa se aude?
Am contactat ONJC, marți dimineață voi merge la ei. Pentru a afla mai multe detalii, pana in momentul de față au multe reclamații, si nu ai dat nici un raspuns oficial cei de la CasaPariurilor. Asa mi sa spus. Mi sa comunicat ca ar putea fi vorba de o fraudă, și că ar fi șanse să dispară subit de pe piață fără a le putea face cineva ceva...
Si ne-am mai putea recupera banii?
Nustiu, din punctul meu de vedere șansele sunt de 0,01%. Deoarece nu avem pe cine trage la răspundere.. Nu ne raspund la Email, nu au nr de contact. Închid site ul si ce poti face? Pe cine tragi la răspundere?...
Ei au comunicat că au trimis banii, dar mint.. dacă îi trimiteau banca de care aparținem, ne spunea că banii sunt in procesare sau ceva.. dar la banca mea BT, nu se vede sa primesc nici un ban. Eu am 8 zile lucrătoare si nu am primit nimic. Am suma de 10.000 de lei de primit.Eu luni voi urgenta situatia pentru a ii da in judecata, si voi cere și daune. Deoarece si au bătut joc in ultimul hal de noi. Ne sfidează!!!
Trebuie sa ne recuperam banii cumva. Ni cred ca e posibil asa ceva. Nu e de vina furnizorul de plati? Poate lua careva legatura cu ei sa vada daca casapariurilpr a trimis plata cattre ei?
Nimic. Nu mai intra. Bateie de joc. V-au mai raspuns la mail-uri?
Clau33
0
Mai aveti ceva raspunsuri de la ei?
La mine sa depasit termenul de 7 zile lucrătoare. Pe mail nu primesc un raspuns concludent am incercat sa tot scriu, dar nu sunt luat in seama nici nu raspund.. Luni sunt la munca. Dar marți voi merge personal la ONJN respectiv voi vorbi cu avocatul meu, pt a putea acționa în judecată, deoarece banii ii iau in 2 secunde cand vrei sa joci. Si astept din data de 24 Sa primesc banii si nimic. La banca nimic. Nu este legal ce fac. Termenul legal stabilit de banca la care sunt eu are termenul de 2-5 zile lucrătoare pt a avea banii. Ei mi au spus că au trimis banii de 4 zile.
Hoție, va spun ca banii nu ii mai vedem trebuie doar să facem scandal mare. Altfel slabe șanse.
Cei de la worldpay mi-au specificat ca ei nu pot face nimic, doar cei de la casapariurilor pot fi trasi la raspundere, nu banca intermediara sau banca la care ai cardul.
Daca ai vorbit cu cei de la wordpay mai exista posibilitatea sa primim banii?
Asta depinde de casapariurilor..
Ce este de facut?
Bataie de joc,la mine au trecut 7 zile si nimic.
Copy the token