Reclamatii
In afara competentei

Virari bani in cont - intarziate

2 octombrie 2019, 13:06
10

Si au am efectuat 3 retrageri la CP (24,25, retragerile au fost aprobate) si inca nu am primit banii in cont (Banca Transilvania). Pana acum nu am avut probleme cu retragerile, in 1-2 zile aveam banii in cont, dar acum se pare ca exista o problema din partea CP

Dati un sfat ce e de facut? Ce sa facem?
Eu am dat retragere de pe 24 sept la fel nu primesc banii si nu raspund la mail
Exista posibilitatea sa ii mai primim?
Nu am primit banii, nici nu concep sa nu ii primesc/primim :))) Le-am trimis mai multe email-uri, dar am primit acelasi raspuns, ca ei au aprobat retragerile si ca tine de circuitul bancar. Am sunat la banca, nu stiu nimic/nu le apare nimic in sistem...si pe buna dreptate, imi zic sa cer dovada de la CP cum ca au transferat banii.
Daca in 24 ai efectuat prima retragere deja sunt 6 zile lucratoare. Nu cred ca o sa mai intre parerea mea. Anunta-ma daca intra din 24 fiindca eu am retras in 25 si sa mai am vreo speranta
Sunt inca optimist ca intra....in regulament au 2-7 zile lucratoare. Desi, cum am zis, pana acum nu am avut probleme, intrau banii relativ rapid. Mai astept azi, maine si dup-aia instiintam institutiile abilitate.
Anunta-ma in caz de intra...
Sigur. Le-am mai scris un email acum. Sa vad ce imi raspund. Poate se solutioneaza cumva si la mine si la tine. Anunta-ma, ms.
Ai primit banii? Nici eu nu i-am primit
Copy the token