Reclamatii
In afara competentei

Maxbet cont blocat

18 iunie 2019, 21:14
2

Salut. Nu mai jucati la . Sunt de tot rasul. Am un cont facut la ei de ceva timp. Mai au ei niste bonusuri de 20 de rotiri gratuite, odata la cateva saptamani. Azi am primit bonusul de 20 de rotiri gratuite, am facut 35 de lei din ele. Dupa acea am continuat sa joc cu aia 35 de lei pana am facut 300 de lei. M-am gandit sa ii scot si sa ii pariez pe fotbal. Cand am dat retragere, mi-au spus sa validez contul, acesta fiind deja validat la creare. Am trimis iar copie dupa cartea de identitate, si dupa 30 de minute primesc mail ca am contul blocat din nu stiu ce motive, se bucura la 300 de lei. Le-am urat sa isi ia lumanari de ei, pentru familiile lor, si sper sa se inchida odata cazinoul asta de cacat, sunt niste cacati de oameni care se bucura la banii nostrii. Eu aveam 300 de lei, un cacat, dar am citit aici ca sunt baieti care au pirdut bani multi. Poate se sesizeaza cineva si le opreste magaria asta de cazinou, care nu face decat sa fure banii la oameni. Si mai sunt si obraznici, cand incerci sa aflii de ce procedeaza asa, te ignora total.

Maxbet minte si inchide conturi fara motiv doar .Aveti grija.
Bună ziua,

Ne pare rău să auzim acest lucru.
Astfel de verificări sunt efectuate în conformitate cu legislația în vigoare, din motive de siguranță, pentru a ne asigura că toți clienții respectă termenii și condițiile Maxbet.ro
De asemenea, închiderea conturilor poate fi explicată prin mai multe motive, precum cele menționate în link-ul atașat:
https://help.maxbet.ro/articles/2801692-de-ce-contul-meu-este-blocat
În plus, vă sugerăm să citiți și Termenii și Condițiile de utilizare ai platformei:
https://www.maxbet.ro/ro/termsconditions/
Toate informațiile aferente acestei situații pot fi oferite de echipa de Suport Clienți Maxbet.ro, de aceea, vă sfătuim să trimiteti un email la support@maxbet.ro pentru detalii despre aceasta situatie.

Vă mulțumim că ne-ați contactat, o zi bună!
Comentariul a fost editat (link direct)
Copy the token