Reclamatii
In afara competentei

Anulare bilete de pariu Game of Thrones

13 mai 2019, 13:40
4

Buna ziua. Joi am plasat niste pariuri pe finalul serialului Game of Thrones. Serialul a avut premiera in USA in , ora 21:00, ora din Usa. Astazi ora 7:30 cand am verificat biletele de pariuri, am observat ca un pariu a fost validat. Iar dupa cateva ore, mi s'au anulat toate biletele puse pe pronosticul finalului de sezon al serialul. Dupa ce am contactat serviciul clienti al agentiei, am primit raspuns ca se stia rezultatul pariurilor de dinainte, si isi rezerva dreptul de anula toate pariurile. Sunt diferite site'uri cu teorii ale finalului de sezon al serialului, dar asta nu inseamna ca se stie finalul. Intrebare: daca ei considerau ca se stia finalul, de ce nu s'au retras optiunile de pariere ? Cum sa se anuleze un pariu pe un eveniment, dupa ce acesta a avut loc ? Daca citesc pe vreun site ca marcheaza Millner in finala Champions League, si pariez pe acest rezultat, si se intampla ? imi anuleaza iar pariul ? mi se pare absurd. Va rog sa ma ajutati, se poate face ceva ?

Am facut ieri sesizare cu print'uri si conversatie, tot. Daca au considerat ca se stie finalul, trebuia sa retraga optiunile de pariere.
Raspunsul lor: dupa ce s'a difuzat episodul 5, au realizat ca e posibil sa fie teoria adevarata, si astfel retrag toate pariurile facute.
Adica, daca citesti undeva ca posibil sa marcheze vreun jucator, si marcheaza, se poate anula pariul, conform teoriei lor. O aberatie, ar trebui sa inchida site'ul cu asa principii
Subscriu si eu la cele zise mai sus. Ma trezesc azi cu emailul lor zicandu-mi ca potrivit punctului X din Termeni si Conditii, ei au dreptul sa anuleze orice pariu facut incepand cu data de 6.5.2019. Mi se pare absurd sa vina cu motive de leak-uri si alte prostii, mai ales ca pe net erau deja de 2 ani tot felul de teorii privind acest serial si optiunile pe care Maxbet le oferea. Sunt foarte neseriosi si nu raspund la email sau telefon.
Confirm si eu problema cu MaxBet. Mi se pare o lipsa crasa de respect sa vi la o saptamana distanta si dupa ce s-a difuzat inca un episod si sa anulezi niste pariuri pe baza unor presupuse scurgeri de informatii. Daca stiau de existenta unor scurgeri de informatii, ar fi trebuit sa scoata din oferta pariurile respective. Din momentul ce le-au lasat, si-au asumat eventualele pierderi. Si care sunt scurgerile respective? Inclusiv azi gasesti zeci/sute de teorii despre cum se va incheia filmul. Exemplu:
https://www.menshealth.com/entertainment/a27445854/game-of-thrones-sansa-stark-death-theory/?utm_campaign=socialflowFBMH&utm_source=facebook&utm_medium=social-media&fbclid=IwAR2SDqt62crbkgBsmZFXUc_dy30LcDjd5p9GXwu1IwK1Pw7br8IdE53xRz0
Mi se pare o incercare penibila de a scapa de plata unor bilete. Asumati-va responsabilitatea, ca o casa serioasa cum pretindeti ca sunteti, si achitati pariurile. Altfel, meritati sa vi se anuleze licenta.
Copy the token