Reclamatii
Rezolvat

NU AM PRIMIT BONUSUL DE 100% IN URMA ALIMENTARI CONTULUI

2 aprilie 2019, 11:20
6

Buna ziua tin sa va aduc la cunostinta ca pe data de 30-03-2019 adica sambata am primit un e-mail de la Casa pariurilor ca,este un mail promotional si ca daca alimentez contul pana duminica pe 31-03-2019 voi primi 100% bonus luni 1-04-2019 din valuarea alimentari ,eu am alimentat contul cu 100 ron si am tot incercat sa vorbesc cu ei pe mail ,dar ami trimit mail doar ca au primit mailul meu ,le-am cerut un nr de telefon sa discutam dar vad ca nu binevoiesc nici sa raspunda la e-mail nici sa ma le-am tot trimis mail cu intrebarea ce se intampla cu bonusul meu de 100 ron dar,nu ,nu primesc nici un raspuns ce este de facut?

Suma: 100 RON
am primit bonusul ce mi se cuvenea de drept asta dupa cateva zeci de mail-uri si cateva sesizari ,multumesc tuturor pentru sugesti si ajutor.
stie cineva in afara de ONJN ,OPC si alte instituti unde le mai putem face plangere si sesizare celor de la CASA PARIURILOR?
Comentariul a fost editat
onjn sunt mana in mana cu casele de pariuri....nu are rost.poate opc e altceva insa la onjn slabe sanse
Eu vreau ca maine sa fac sesizare la ONJN SI OPC poate ai ajuta si asta sa nu mai minta lumea si sa profite de pe urma pariorilor
citeste termeni si conditii mai bine..
Salut, nici noua nu ne raspund, e aceeasi situatie. Daca ai trimis un mail deja, asteapta un raspuns si revino aici cu o completare cand primesti raspunsul. Colaborarea noastra cu Casa Pariurilor este foarte greoaie....dar vad ca nici cu clientii lor nu au o colaborarea prea buna
Copy the token