Reclamatii
In afara competentei

Cum pot sa-mi iau banii de la betfair?

10 martie 2019, 22:36
2

Buna seara, in cursul zilei de astazi am plasat mai multe pariuri live pe betfair unele castigatoare altele un moment dat dupa cateva ore buna ma trezesc ca balanta mea de la ron imi arata 100 am putut sa dau de ei sa-i intreb ce s-a intamplat si m-am uitat la sectiunea pariuri sa vad daca mi s-a anulat vreun din pariurile mele plasate live pe fotbal care erau plasate ca rezultat la pauza aveau modificare castigurile chiar daca cotele pe bilete au ramas la sa stiu daca puteti media aceasta problema sau trebuie sa apelez la atasament va trimit unul din pariurile castigate. Multumesc!

Salut - am primit un raspuns de la ei, si anume inteleg ca nu au fost actualizate cotele pe site. Din aceasta cauza, pariurile au fost resolutionate la cota corecta. Se mai intampla si la alte case de pariuri, sa stii...Problema e ca este mentionat in termeni si conditii faptul ca pot aparea astfel de situatii, deci cumva ei sunt acoperiti.
Oricum, am inteles ca te vor contacta si ei din nou pentru a-ti explica exact ce s-a intamplat. Ai primit vreun mail de la ei?
Salut - am luat legatura cu reprezentantii casei de pariuri pentru a cere detalii. Revenim cand avem un raspuns de la ei.
Copy the token