Reclamatii
In afara competentei

Cont dezactivat.

28 februarie 2019, 11:18
3

Azi mi s-a dezactivat contul de pariuri, pe motive ca am introdus date false. Am vreo 300 de lei pe cont si as vrea macar sa mi scot. Eu am introdus prenumele gresit pentru ca nu am vazut foarte bine cerinta, am aproape 70 de ani, m-a ajutat fica mea. Tin sa va spun ca CNP-ul si tot este corect, doar prenumele l-am introdus gresit, in nici un caz date false. Sper sa putem remedia problema.

Buna ziua, in astfel de situatii scrie clar in regulamentul lor, dar si in regulamentul altor case de pariuri, ca este dreptul lor de a inchide contul si vira banii la bugetul de stat. Asa prevede legea de altfel - sugestia mea pentru toti pariorii este sa se faca verificarea contului inainte de a depune orice suma de bani. Mai exact, ai deschis contul, imediat trimiti si copie dupa CI si ce documente iti mai cer ei, pentru a evita situatii neplacute.
nu scrie nicaieri ca daca gresesti o litera la nume sau prenume au dreptul de a inchide contul....
"Conform prevederilor legale in vigoare, in vederea inregistrarii pe site-ul www . casapariurilor . ro, un Jucator furnizeaza cel putin urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele acestuia (asa cum apare in cartea sa de identitate, si/sau pasaport pentru cetatenii straini aflati pe teritoriul Romaniei)"
Comentariul a fost editat
Copy the token