Reclamatii
In afara competentei

Cont blocat fără nici o explicație

30 octombrie 2018, 21:59
3

Sunt un jucător regulat si am un balans aproape egal dintre câștiguri si pierderi datorita bonusurilor. Mi.a fost blocat contul fără nici o explicație, încercând să iau legatura cu cei de la asistență nu vor absolut sa imi dea nici o motivație. Fac prezent ca si fratele meu joacă si el a fost închis exact la fel. Inseamna ca daca nu esti in pierdere trebe sa ai contul inchiz

Salut, daca in continuare consideri ca ai fost nedreptatit, ai si optiunea de a depune o reclamatie la ONJN. In ceea ce ne priveste, nu putem face verificari suplimentare pentru a stabili cine are dreptate, dar cu putina rabdare s-ar putea rezolva la ONJN.
Bună ziua Alex,


Vă mulţumim şi apreciem că sunteţi un client fidel al platformei Maxbet.ro.

Dorim să vă asigurăm că astfel de situaţii nu au loc datorită caştigurilor obţinute. Chiar ne dorim ca toţi cei ce utilizează platforma să se bucure de câstiguri cât mai mari.

Există situaţii în care sunt efectuate verificări de rutină asupra conturilor, conform Termenilor şi Condiţiilor, iar in urma acestora anumite conturi sunt închise din motive de securitate.

Însă, pentru detaliile complete despre contul dumneavoastră, vă sugerăm să trimiteţi un email la suport@maxbet.ro, iar echipa de suport vă va oferi toate informaţiile necesare.

Vă mulţumim pentru întelegere. O zi bună!
Salut - luam legatura cu reprezentantii casei de pariuri si revenim cu un raspuns.
Copy the token