Reclamatii
Nerezolvat

Casa pariurilor trage bani din cont cand vrea ea si lasa sold cu minus

12 septembrie 2018, 19:08
3

Am un bilet vastigator validat ieri la ora 23 cam asa. Incasez castigul de 1000 ron in agentie azi la pranz. La ora 17:00 la 16 ore dupa terminarea evenimentelor ma trezesc cu cota unu la un meci si cu castigul injumatatit. Pentru ca scosesem banii deja imi trag 500 de lei din cont si raman cu -360 ron. Mentionez ca meciul nu are nici un motiv sa fie in cota 1, rezultatul este castigator oficial si validat. Mai ales la o zi aproape dupa. Practic oamenii sau gandit ei asa sa-si ia niste banii inapoi. Banii mei si nu mi se pare normal sa aleg dupa castiguri, sa dau spemii de mailuri. Va pot trimite si biletul si tot. Este vorba de meciul Rapide Ouem Zem - Union Temara peste 2.5 scor 5-0. Pe asta l-au dat ei in cota 1 acuma la 17:00 dupa ce a fost valid si totul ok pana la ora asta, dat fiind faptul ca am si putut scoate castigul intreg.

Salut, din pacate, atunci cand apelam la superul Casa Pariurilor tot ce ne spun este sa iei din nou tu personal legatura cu ei. La alte case de pariuri situatia e alta, sunt proactivi in vederea gasirii unei rezolvari.

Nu uita ca exista si optiunea unei reclamatii la ONJN, daca consideri ca ai fost nedreptatit.
Salut!
Sunt de acord cu tine, nu au niciun motiv sa iti dea cota 1 la acel meci si cu atat mai putin dupa ce patesc un castig sa isi ia banii inapoi. Mai exact, de unde ti-au retras banii, din contul casa pariurilor sau din contul bancar? Daca din contul bancar, in primul rand nu stiu cat de legal este sa faci asta sincer...
Copy the token