Reclamatii
In afara competentei

Cont blocat

5 iunie 2017, 16:21
10

Am contul blocat de ceva timp. De pe 10 mai, mai exact. Mi s-a spus ca am avut "betting patters" dubioase. De fapt, eu am pariat pe un meci de ITF, care probabil lor li s-a parut suspect. Am avut 4100 ron blocati in cont. O parte din ei, mi-au fost trimisi inapoi(3400 ron). Asta pt ca imediat dupa ce am jucat, am retras acesti 3400 RON. Deci mi-au acceptat retragerea, dar contul a ramas blocat, si restul banilor pana la 4100 blocati evident..

Au mai spus ceva? Mie nu mi-au raspuns nici macar la mail...
Asta itrebam si eu mai jos. Le mai trimit un reminder.
Salut!
Multumesc. O sa scriu aici rezultatul anchetei lor.

O zi buna,
Alin
Inca analizeaza? Dureaza ceva aceasta analiza, daca zici ca e inceputa de pe 10 Mai...
Salut, dupa mari insistente am primit un raspuns. Este o investigatie in curs asupra contului tau din cauza unui pariu plasat pe 10 mai, pariul de care aminteai si tu. Investigatia insa nu va mai dura mult si saptamana aceasta te vor contacta ei telefonic sau pe mail si vor veni cu o solutie.
Eu sper sa fie o solutie favorabila, noi am insistat pentu o rezolvare in favoarea ta, dar sa vedem ce vor decide.
Am rugamintea sa ne anunti si pe noi care este solutia pe care ti-o propun.
Comentariul a fost editat
Salut!

Spune-mi atunci, care sunt cazurile in care ma puteti ajuta? Nu o spun cu rautate, dar nu inteleg sincer rostul de a face o reclamatie, daca "Ei au dreptul prin regulament sa blocheze orice cont, pe motiv de suspiciune doar, fara a fi nevoie sa se aduca probe."

Pai atunci ce facem aici? Ce rost mai are?
Hai sa ne lasam de pariuri. Ca si asa bani faci greu, si cand faci, iti blocheaza contul.

Referitor la unibet, unibet si 888 sunt de fapt 2 instante ale aceleiasi case de pariuri. Au acelasi proprietar, o firma din Suedia.
Am cont si la unibet, acolo joc acum. Dar ma astept din moment in moment sa imi blocheze contul.
Salut,
Te astepti sa putem schimba intreaga politica a unei case de pariuri? Ei au un departament de frauda, care daca decide ca tu ai cont suspicios, il pot bloca imediat, fara ca altcineva sa mai poata face ceva. E un fel de a spune "avem dreptul de a ne alege clientii", mesaj pe care il vezi oriunde.

Cu ce putem sa te ajutam noi? Am contactat deja reprezentanti casei de pariuri, desi in astfel de situatii sansele de reusita sunt mici. Exista o multime de jucatori care chiar incalca regulamente, eu nu am de unde sa stiu daca tu esti unul din ei sau nu. Intelbet nu reprezinta o garantie pentru casele de pariuri, cum ca jucatorii care depun reclamatii la noi pe site sunt onesti. Asta decide doar departamentul lor de frauda si este strict la discretia lor.
intelbet.ro/we-helped/ - aici sunt cateva cazuri in care noi am ajutat jucatorii. Fie a fost vorba de retrageri neprocesate, de bonusuri neplatite, de pariuri anulate pe nedrept, si as amai departe.
Te asigur ca facem tot posibilul sa rezolvam orice situatie aparuta. Dar noi nu putem demite departamente din cadrul unei anumite case de pariuri si nici nu le putem schimba regulamentul. E taraba lor, regulile lor.
Reclamatiile de pe site-ul intelbet.ro sunt publice, raman aici, le vede toata lumea. O casa de pariuri serioasa nu isi permite sa aibe o imagine negativa pe site-uri de specialitate. Oamenii intra si cauta feedback despre case de pariuri la noi pe site. Daca esti nemultumit de 888, un prim pas ar fi sa lasi feedback aici: intelbet.ro/case-de-pariuri/888-sport/. Atat pozitiv, daca e cazul, cat si negativ.
Dat fiind faptul ca reclamatiile de pe Intelbet sunt publice, casa de pariuri nu isi permite in general sa aibe o imagine negativa pe astfel de siteuri de pariori. De aceea, sansele sa iti putem rezolva cazul sunt mai mari prin noi, decat sansele de a-ti rezolva singur situatia pe live chat cu ei. Repet, daca sunt acoperiti de regulament, atunci sansele de reusita sunt minime, atat prin noi, cat si prin orice alta institutie specializata.
Sa asteptam totusi raspunsul lor, te tin la curent.
Salut!

Multumesc pentru raspuns. E un raspuns care imi confirma ca sunteti un site bun, serios. Va multumesc.
Am fost un pic frustrat dupa ce am citit primu dvs raspuns, insa acum m-am linistit.

Ce mi se pare aiurea in toata povestea asta, este ca alte case de pariuri mi-au validat pariul. In timp ce asta nu :-).
Daca e o frauda anchetata la nivel de ITF, atunci nici o casa nu ar trebui sa te plateasca. Daca insa nu e nici o ancheta oficiala, atunci ar trebui sa te plateasca toate, parerea mea.

Dintre toate casele cea mai buna mi se pare pinnaclesports. Ei nu limiteaza, poti castiga mii de euro pe luna la ei, si nu te limiteaza.
Mi se par super.
Asa este, fiecare cu regulamentul lor si cu departamentul lor de frauda. Nu este obligatoriu ca un pariu suspicios la 888 sa fie suspicios la Maxbet, de exemplu. Fiecare interpreteaza conform regulamentului intern.
Pinnacle, da, foarte adevarat ce spui. Dar din pacate nu se poate paria la ei din Romania si nici nu am am auzit macar vreun zvon cum ca ar dori sa aplice pentru licenta.
Salut,
Vom lua legatura cu reprezentantii casei de pariuri, insa nu am asteptari prea mari. Este unul din cazurile in care casa de pariuri, oricare ar fi ea, nu prea sta la discutii. Ei au dreptul prin regulament sa blocheze orice cont, pe motiv de suspiciune doar, fara a fi nevoie sa se aduca probe.
Sigur, daca consideri ca ai fost nedreptatit, iti poti deschide un cont la o alta casa de pariuri dintre cele licentiate in Romania: intelbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/ .
O platforma similara cu 888, pote chiar mai buna, este cea de la Unibet: intelbet.ro/case-de-pariuri/unibet/

Te tin la curent.
Comentariul a fost editat
Copy the token