Reclamatii
Rezolvat

Reclamatie retragere intarziata

15 mai 2017, 23:40
6

Buna seara, Am primit bonusul de la jepcarii astia de la Maxbet, am rulat bonusul. Mi au dat aia 500 de lei in cont, dar nu vor sa ma lase sa ii scot. De mai bine de o saptamana ini tot cer documente de securitate. M-am saturat sa ii tot sun si sa ma ia la misto, vreau sa le fac reclamatie la ONJN.

Suma: 500 RON
Comentariul administratorului
Am luat legatura cu reprezentantii casei de pariuri. Contul jucatorului a fost verificat si retragerea de 500 RON procesata.
Salut - banii au fost creditati in cont. Multa bafta in continuare! Incepand de la a doua retragere procesul nu va mai dura atat de mult. Prima verificare e mai amanuntita. Daca intampini probleme, poti reveni cu o reclamatie si te vom ajuta cu cea mai mare placere!
De unde p**a mea apare casele astea de pariuri ? Am inteles ca e la moda sa ai casa de pariuri online, dar macar sa angajeze oameni capabili de a manageria asa ceva. Serios, ti se impune cum sa trimiti poza cu actul de identitate ? Cand vad ca sunt asemenea "probleme" nici nu imi mai vine sa fiu curios despre acea casa de pariuri. Intr-o saptamana m-am lamurit cu deja cu doua dintre ele: Betano si MaxBet.
Ok, multumesc frumos. O zi buna!
Salut - am luat legatura cu reprezentantii casei de pariuri. Se va rezolva, de cand s-a reglementat piata cerintele sunt mult mai aspre si cam asa se intampla la toate casele de pariuri. Nu mai e suficienta o poza cu buletinul, trebuie un selfie cu buletinul mai nou :)
Te tin la curent, discut cu reprezentantul lor si revin.

Mersi!
Imi cer poza cu buletinul sub barbie, si sa se vada umarul si mana in poza, daca eram ciung de o mana cum tineam si buletinul si faceam si poza? Ori nu aveam voie sa joc la pariuri fara o mana?
Le am dat poza asa cum au vrut, le am dat extras de cont, le am dat poze fata verso cu cardul, si tot ma duc cu vorba. Ce e de facut?
Copy the token