Reclamatii
Neintemeiate

Reclamatia #2000011 pentru Casa Pariurilor din lautaru_pityku

24 februarie 2017, 16:17
4

Buna ziua, ieri in data de am intampinat o problema, am pariat live la casa pariurilor pe un meci de basketball, dupa terminarea celor 2 reprize urmand sa inceapa a 3-a meciul a disparut, fiind de negasit pe nici un site, iar dupa 1 ora biletul a fost declarat necastigator fara a fi publicat vreun rezultat, pe scurt biletul este necastigator fara un rezultat a-l meciului, va rog sa-mi comunicati daca este drept acest lucru, va multumesc frumos

Va multumesc frumos pentru ajutor, le-am cerut celor de la support doar sa mi-se comunice scorul iar ei nu mi-au dat un raspuns concret nici pana la aceasta ora, eram nedumerit ce sa intamplat cu acel meci de era de negasit, am crezut ca este o eroare.
Noi va multumim!
Da, am cautat ceva pana sa gasesc rezultatul, destul de obscur meciul.
Daca mai apar situatii va rugam sa ne scrieti!
Bafta!
Intr-un final am gasit meciul pe un site si intr-adevar, pariul este pierzator.
https://www.parimatch.com/en/res.html?&Date=20170223&SK=0
Noi am luat legatura si cu Casa Pariurilor si asteptam un raspuns. Dar din ce se pare, nu este o greseala a casei de pariuri, intrucat pariul a fost pierzator.
Comentariul a fost editat (link direct)
Salutare,
Am luat deja legatura cu Casa Pariurilor pentru a afla care este pozitia lor cu privire la aceasta situatie. Vom face presiuni pana vom afla ce s-a intamplat exact cu pariul tau si de ce a fost declarat necastigator.
La o prima cautare meciul cu pricina este de negasit. Dar mai cautam si te tinem la curent.
Copy the token