Reclamatii
Neintemeiate

Reclamatia #2000001 pentru Casa Pariurilor din mannex_92

18 ianuarie 2017, 16:12
1

Str. Petre Tutea (fosta Impacarii) nr. 17, bloc 913, sc. (tr) TR. I, parter buna ziua as dori sa fac o reclatie la adresa acestei agentii Va rog sa luati masuri in legatura cu persoanele care stau in sala si vorbesc foarte murdar cu ceilari jucatori ,cer tigari si bani de la jucatori este foarte incomod sa mergi in aceasta casa de pariuri Va multumesc

Buna ziua,

Din pacate cam acelasi lucru se intampla la majoritatea caselor de pariuri din mediul offline.
Intelbet.ro vizeaza doar casele de pariuri online si va putem ajuta cu cea mai mare placere daca aveti o reclamatie cu privire la casa de pariuri online Casa Pariurilor.
Ca si solutie la problema dvs. va pot sugera sa va orientati catre pariurile online unde veti scapa de astfel de probleme, intrucat veti putea paria din confortul propriei case. Si nu numai, toate casele de pariuri au aplicatii de mobil si/sau versiuni optimizate, astfel incat sa puteti paria oricand, oriunde v-ati afla.
Noi va recomandam aceasta pagina: intelbet.ro/rating-utilizator/ pentru a afla unde pariaza majoritatea romanilor. Alegeti o casa de pariuri de acolo si incepeti sa pariati online pentru a scapa de orice probleme cu privire la comportamentul celor din jur. Mai mult, beneficiati si de cote mai bune, bonusuri mai bune, oferta de pariuri mai variata etc.

Mult succes!
Comentariul a fost editat
Copy the token