Reclamatii
Rezolvat

Reclamatia #14321346 pentru Superbet din danielbox

11 iulie, 05:03
3

Bună, am plasat un pariu la meciul dintre Olanda și Anglia (Euro 2024), dar acesta mi-a fost rambursat din cauza unei erori de cotă.  Pariul meu, cu seria 895M-RR70DT, a fost pe marcarea primului penalty, la o cotă de 1,28, unde Harry Kane a marcat, deci pariul era câștigător.  Am contactat un operator prin chatul live din aplicația Superbet și mi s-a spus că pariul a fost rambursat conform regulamentului, deoarece raportul radarului indica o eroare de cotă. Când am cerut explicații suplimentare despre ce înseamnă eroare de cotă, având în vedere că pentru un penalty marcat cotele sunt între 1,28 și 1,33, operatorul a părăsit chatul fără să-mi ofere un răspuns.  Nu înțeleg de ce nu am primit o explicație clară pentru a clarifica situația. În acest fel, Superbet poate anula orice pariu câștigător invocând astfel de motive, ceea ce este dezamăgitor. Vă rog să încercați să rezolvați problema sau să aflați ce înseamnă eroare de cotă și care a fost motivul acestei erori în cazul pariului meu.  Vă mulțumesc.

Suma: 1000 RON
Mulțumesc, am primit același răspuns și am citit regulamentul. Totuși, aș fi fost curios să știu care ar fi fost cota corectă pentru pariul meu. În mod obișnuit, la penalty-uri cotele variază între 1,28 și 1,33. Există, într-adevăr, cazuri unde cotele pot fi și de 1,25 sau mai mari de 1,33, însă aceste situații sunt rare. După ce am discutat cu un alt operator de la Superbet, mi s-a spus că nu știe care ar fi fost cota corectă și că astfel de informații nu sunt disponibile, ceea ce îmi induce o oarecare neîncredere față de casa de pariuri. De ce? Pentru că ar putea folosi oricând astfel de motive pentru a anula pariurile, fără a fi nevoiți să dovedească sau să justifice decizia de anulare într-un mod transparent. 
Mă întreb, dacă pariul ar fi fost pierdut, mi-ar fi returnat banii?
Revenim cu raspunsul primit din partea lor, se pare ca intr-adevar a fost o eroare de afisare iar pentru acest motiv toate pariurile plasate in acel interval scurt de timp, de aproximativ 1 minut, au fost validate cu cota 1.

"
Te contactam in legatura cu sesizarea ta privind biletul cu seria 895M-RR70DT.

Doresc sa te informez faptul ca in intervalul orar 22:17:01 si 22:17:18, de asemenea 22:17:47 si 22:17:52 toate pariurile plasate pe acest eveniment, au primit cota 1 din cauza informatiilor eronate afisate,
Conform Regulamentului: :"În caz de ERORI de afișaj, ERORI pe BILET, ERORI ale datelor introduse în baza de date sau cote afișate sau calculate în mod evident incorect, ne rezervăm dreptul de a plăti cota corectă sau COTĂ 1, chiar dacă descoperirea ERORILOR apare după finalizarea evenimentului.

"

Buna ziua! Am contactat si noi reprezentantii casei de pariuri cu privire la situatia descrisa cu biletul de pariere, revenim atunci cand vom primi un raspuns.

Copy the token