Reclamatii
In afara competentei

Reclamatia #14321218 pentru Superbet din CristinaMKO

5 iulie, 09:07
2

Buna ziua ! Am doua bonusuri pe care nu mi-le acorda ptr ca inca am bilete active dintr-un alt bonus acordat. Unul din bonusuri urmeaza sa expire in cateva ore iar super bet nu binevoieste sa mi-l dea ! Solutia lor este sa renunt la cele doua bilete ca sa imi acorde ei bonus… eu trebuia sa stiu ca urmeaza sa imi mai acorde ei un bonus ca sa plasez bilete cu valabilitate mai mica??? Este aberant ce iti cer si ce fac ! Mi se pare chiar ilegal ! Pai la ce imi acorzi un bonus?!! Sa plasez bilete pe care sa le anulez??? Detin si conversatia cu cei de la relatii cu clientii ! Conversatie de noaptea mintii !

Suma: 110 RON
Buna ziua! Cel mai probabil in termenii si conditiile bonusurilor este specificata aceasta informatie, ca nu pot fi acordate mai multe daca exista un bonus deja activ, fiind o conditie destul de intalnita la majoritatea operatorilor. 
Atunci de ce te lasa sa plasezi bilete cu meciuri de peste o saptamana??? E de datoria mea sa stiu ca urmeaza sa mai primesc un bonus??? Nu vi-se pare a fii o contradictie !? 
Copy the token