Reclamatii
In progress

Am câștigat dar banii sunt in curs de așteptare

19 martie 2023, 08:10
2

Buna ziua, Mă numesc Dumitraș Elena am cont la Unibet din 2020, nu am avut probleme cu retragerea sumelor câștigate până în data de 15. . In data de 14 am scos fără probleme suma de 5000 Ron, in 15 am vrut sa scot suma de , iar aseară în am avut două retragerii una de 300 alta de 700 și surpriza, mi-au cerut verificare cont. Am trimis poză după buletin, card dar nu pot face dovada unei facturi de utilități pe numele meu, deoarece eu stau in chirie și nu am cum sa fac dovada asta. Va rog dacă ma-ti putea ajuta cu o îndrumare sau sfat cum sa reușesc să scot banii aia. Este foarte ciudat sumele până în 5000 Ron le-am scos fără probleme și acum îmi pun piedica. Mi-au transmis prin mail că până la finalizarea verificari contului retragerile mele sunt in așteptare, vreau să menționez că contul Unibet îl folosesc doar pentru sloturi ( păcănele). Vă rog dacă mă puteți îndruma și pe mine cum sa fac sa scot banii.

Suma: 14 RON
Salut. Cu cât suma de retras e mai mare, verificările sunt mai serioase. Ți-a dat Dragoș mai jos o posibilă soluție pentru problema ta.
Asta fac ei acum, la fiecare cont la retragere o sa ceara aceste documente, singura alternativa pe care ti-o ofera cei de la Unibet pentru dovada adresa primita prin posta in cazul in care nu primesti acasa facturi este sa mergi la Politie si sa scoti un cazier judiciar.
Copy the token