Reclamatii
In progress

Meciuri inventate/spălare de bani

10 martie 2023, 17:24
8

Bună ziua , La data de am plasat în agențiile stradale Efortuna mai multe bilete pe evenimentele de Polo Feminin Triglav Premier League (F) , pe data de nu am mai apucat plasa bilete în agențiile Efortuna și am plasat la Superbet , dar cei de la superbet aveau la băieți nu feminin cum au avut cei de la Efortuna , ajungând acasă am început sa verific și am găsit ca evenimentele respective se desfășurau la băieți, aveți atasament cu site-ul oficial al competiției: Pe data de i am anunțat pe cei de la Efortuna ca au o competiție inexistenta și sa îmi furnizeze site ul oficial al competiției după care validează rezultatele la acele evenimente de Polo feminin , primind Email înapoi ca au transmis catre departamentul abilitat , pentru solicitarea mea de a acorda cota 1 tuturor evenimentelor din aceea liga. Aveți atasament cu: oferta acestora , o parte din biletele plasate , rezultatele acestora și conversațiile cu aceasta firma , totodata pe lângă Efortuna au avut și Casa pariurilor aceste evenimente nu am plasat bilete la aceasta companie dar probabil se intampla ceva de fac astfel de lucruri. unor evenimente inexistente plasam un bilet cu toate evenimentele respective și castigam suma de ron ce făceau îmi dădeau cota 1 ? Ca se juca la masculin , au mers la 2 capete? 3. Incalca T&C , validarea rezultatelor se face doar din surse oficiale , ei neavând nici o sursa oficiala la aceasta Competiție etc. contractul încheiat între mine și acestia reprezentând biletul de joc

Suma: 2000 RON
ncs
0
F ala înseamnă feminin la orice casă de pariuri, dintotdeauna.
Cei de la ONJN nu dezmint nici de aceasta dată că sunt niște bugetari incompetenți.
La aceasta reclamatie am făcut momentan recurs la ONJN , dacă nu am câștig de cauza voi inainta sesizare către celelalte organe abilitate , nu pun regulamentul în practica după cum puteți vedea articolul menționat de mine mai jos și în poza.
Acestia la data de 24.02.2023 au avut în oferta de pariere liga de Polo *Triglav Premier League (F) (puteti vizualiza oferta PDF , biletul de pariuri si rezultatele), ulterior o luna mai târziu adică la data de
25.03.2023 aceeasi competiție cu denumirea Regional Premier League , am inteles nu mai este același sponsor dar nu mai au acel ( F) de la final , ulterior am primit și răspuns de la Fortuna ce semnifica acel (F) ( aveți poza cu emailul primit):

-(F) Competiții feminine
-(F) Fortuna Plus care nu o mai au este Oferta Plus dar chiar și asa aceasta se identifica prin celelalte derivate deoarece au 3 cote pe favorit ceea ce nu a fost la aceasta liga
-erori de afișare, caz în care nu influențează pariurile nu se ia în considerare .

Mie mi a influențat pariurile eu pariez doar pe competiții feminine , dacă vor fi aceste erori la toate evenimente Fortuna prin regulament își rezerva dreptul sa acorde cota 1 , și este o ilegalitate eu dacă castigam o suma mare de bani pe aceste meciuri ei puteau sa acorde cota 1 ca a fost eroare de afișaj, asa ca am pierdut nu aloca cota de 1 ,orice ar fi ei sunt câștigători , aveți înregistrare când nu vor pur și simplu sa spună ce inseamna acel (F) cei de la suport nemaiavând voie sa comunice pentru ca la aceea data eu deja făcusem reclamatie.

Totodată articolul 6.3 cazuri de anulare a pariurilor îmi da dreptate , punctul

6.3.7 Se considera nul evenimentul definit eronat sau sau evenimentul care prezintă erori de tipărire pe bilet.

Prin urmare va rog sa verificati sesizarea și sa îmi transmiteți raspunsul final sa stiu și eu dacă folosesc celelalte cai de atac , va multumesc !
Salut. Dacă nu se lămuresc problemele în corespondența directă cu Fortuna, poți alege să faci sesizare la ONJN.
Salut , am făcut dar ONJN le a dat dreptate ca este eroare de tipărire și ca acel (F) nu reprezinta Femei , Fortuna nu răspunde și nici ONJN ce reprezinta acel (F) , corupția este mare....voi depune la politie ca nu mi permit un avocat pentru aceasta suma , se încadrează la inselaciune , am atașat intr un comentariu raspunsul celor de la ONJN , în care susține ca nu influențează selecția mea pe bilet chiar dacă reprezinta Femei , eu poate joc în funcție de genul competițiilor dar ei vad ca știu totul pe banii mei. Am înregistrări audio am tot...degeaba, uitate și la răspunsul cu casa pariurilor te rog de la ONJN aberant îmi dau parțial dreptate
În decizia comunicata de dvs , este specificat ca defapt eu am spus eronat ca aceștia au avut competiția la feminin , ci defapt acel (F) nu reprezinta Feminin.

Cei de la Fortuna v au transmis articolul 3.13 privind erorile de tipărire
1. Nu este eroare de tipărire au avut în software de pariere.
2. Mi a influențat opțiunile de pariere , eu pariez în funcție de genul competițiilor sau asta cine decide pe banii mei?

Articolul 3.7 abrevierile din oferta.
Mi ați dat doar primul exemplu Steaua = Steaa de ce nu continuați cu tot articolul 3.7 care specifica ca se va omologa cu cota 1 când sunt următoarele discrepante în loc de Man UTD este Man City. , pai cam aici se încadrează, Man UTD ( F) este același lucru cu Man UTD ? Întrebati pe Fortuna ce inseamna acel (F) din paranteza adăugat după o anumita liga vreau răspuns la aceasta solicitare ca eu am operatoare care spune ca toate competițiile cu ( F) reprezinta Feminin.( întrebata astazi)

Articolul 4.6

Anularea biletului în decurs de 10 minute , nu sunt dex sa stiu toate competițiile ce se desfășoară asta este obligativitatea casei de pariuri sa ofere datele exacte de pe site urile oficiale ale competițiilor vi se pare cumva ca incalca o lege?

Am avut o sesizare în urma cu 4 ani legata cu aceeași problema la superbet și este tratata diferit , superbet acordând cota 1 , Fortuna nu.

3.17 clarificări privind oferta de pariere v am trimis înregistrare , cui sa I cer ? Ca nu mi da nimeni.

Prin urmare , va rog sa reanalizati dosarul eu luni voi depune plângere și către domnul comandat de la politie cu privire la aceasta situație între timp am fost în agențiile Fortuna operatorul a transmis clar (F) din dreptul campionatului reprezinta Feminin , Ofer Plus este altceva.

Aștept emailul dvs dacă este decizia definitiva sau se va reevalua , sa stiu daca apelez la celelalte cai de atac.

Mulțumesc!
Extras din email Fortuna:

"În Polo pe apă nu există nicio altă competiţie de polo denumită Triglav Premier League, alta decât cea masculină."

Acestia recunosc ca au avut în oferta de pariere o Liga inexistenta , fiind validata cu rezultatele de la Liga masculina de Polo Triglav Premier League.

Prin aceste 2 ilegalități reiese ca au oferit o competiție inexistenta pentru pariere , sa le reamintiți celor de la Fortuna ca , clienții nu joaca efectiv la competiție ci joaca pe oferta afișată de acestia asumandu-si ca datele preluate din sursele oficiale ale competițiilor prin urmare datele oferite au fost incorecte și au înșelat clienții oferind o competiție feminina în loc de masculina , fiind înșelat prin a mi se prezenta o oferta falsa ce mi-a creeat un prejudiciu , iar pentru ei au câștigat sumele mizate de mine.

Totodată a influențat tipul de pariu , eu plasez pariuri și în funcție de genul competiției ( masculin , feminin , amical , campionat etc) .

*Ce s-ar întâmpla dacă eu as fi angajat Fortuna și as pune la toate competițiile Femei? Dacă clienții ar castiga as acorda cota 1 dacă ar pierde le-as lasă biletele validate pierzătoare? Corect?
Articolul 3.7 care mi l-au dat , mi au dat ce au vrut , incredibil deci incredibil cum este permis asa ceva?????

3.7 Abrevierile din oferta.

"In situația în care , datorita dificultăților tehnice intervine imposibilitatea de a afișa numele complet al concurentilor (ex: numele concurentilor la meciurile de tenis , numele cluburilor și altele), Fortuna poate abrevia numele concurentilor. Erorile materiale precum tipărirea numelui competiției sau al concurentilor în mod greșit ( de exemplu: Steaua-Steaa) , dacă nu afectează esența pariurilor , nu vor fi luate în considerare . " La mine nu este vorba de eroare de tipărire au avut peste tot în software de pariere și influențează și la traducere femei nu este același lucru ca bărbați niciodată în viata lor. , continuam ci acelasi articol.

Dacă eroarea este de asa natura încât aceasta afectează înțelegerea pariurilor , respectivele pariuri vor fi anulate , iar cota acordata va fi 1.00 (exemplu: în loc de Manchester City este scris Manchester United, etc).

Pai sa fie clar Partizan Femei nu este niciodată aceeasi echipa cu Partizan Bărbați
Copy the token