Reclamatii
In progress

Cont închis și castigurile anulate.

12 octombrie 2022, 13:12
9

Am depus 100 de lei în data de 6 octombrie joi ,m am jucat maxim o ora la "păcănele",la sloturi mi a fost dau un jackpot și am câștigat de lei M am mai jucat între timp câteva zile,n am vrut sa ii scot și sâmbătă seara 8 octombrie în timp ce mă jucam n a mai mers dintr o dată ,m a scos din aplicație și mi a apărut că am contul blocat. Am sunat,am trimis e-mail urî,fără in live chat,și la telefon și pe mail îmi spun că nu pot sa mi de-a mai multe detalii și să dau atenție termenilor și condițiilor.

Suma: 83325 RON
Nimic,azi am fost și am semnat un contract cu un avocat. Îi dau in judecată
ncs
0
Ce ai mai rezolvat?
Da,am capturi de la momentul jackpotului
Am făcut reclamație la ONJN pe e-mail apoi am sunat la ei sa primesc un Nr de înregistrare și mi au spus că termenul de soluționare al plângerii este de 30 de zile și că voi fi sunat de către colegi
Salut. Dacă ai jucat corect și dacă ai respectat termenii și condițiile, soluți ar fi să faci sesizare la ONJN. Ar fi bine să ai și niște capturi de la momentul jackpotului.
Fără dosare de nici un fel,infracțiuni. Cazierul este gol. Printre altele sunt îndrumat sa citesc din termeni și condiții despre activitate frauduloasă sau infracțională,niste aberații cu trișat și alte prostii
Precizez că toate datele personale sunt corecte. Cardul de pe care am depus banii este al meu .Care este sfatul pe care puteți să mi-l dați?
Precizez că în ultima instanță dupa lungi discuții în call center și multe e-mail-uri trimise, am făcut plângere la maxbet cu soluționare in 14 zile și plângere la onjn cu soluționare in 30 de zile(așa mi s a comunicat)
Când am câștigat jackpotul.
Cum urmăream contul de fb al maxbet, uitați ce mi apare. Că au dat un jackpot cu aceiași suma pe care o luasem eu, aceiași miza,doar că jocul diferă.
Copy the token