Dinamo poate termina sezonul regulat pe primul loc

Echipa antrenata de Mircea Rednic este la un pas de o performanta remarcabila. Dinamo are sansa de a termina sezonul regulat din Liga 1 pe primul loc in cazul in care vas castiga meciul de la Giurgiu, disputat in fata celor de la Astra.

 

Cotele caselor de pariuri pentru acest meci

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Astra Giurgiu

2.20

2.35

2.34

2.25

2.30

Dinamo

2.95

3.00

3.05

3.20

3.10

 

„E un examen foarte serios pentru noi acest ultim meci din sezonul regulat. Ar fi ideal sa fim pe primul loc, ar fi ideal sa terminam asa cum am inceput acest campionat. Lucrurile sunt in regula, pe drumul cel bun si ne construim o echipa cu jucatori buni, polivalenti, exact ce am dorit. Trebuie sa castigam meciul cu Astra si asa il pregatim. Au si castigat in tur, sunt pe primul loc. Depinde de antrenor, iar Sumi are un mare merit pentru ce se intampla acolo”, a declarat Rednic pentru Digi.

 

In acest moment, Dinamo Bucuresti se afla pe locul doi in Liga 1, la 3 puncte distanta de Astra Giurgiu. In acest an, in cazul in care doua echipa termina campionatul cu acelasi numar de puncte, principalul criteriu dupa care se face departajarea este diferenta dintre golurile inscrise si cele primite. In cazul in care exista o eglitate si la acest capitol, atunci se ia in considerare numarul de goluri marcate.

 

Cele doua echipe au golaveraje aproape egale. Astra Guirgiu are +14, in timp ce Dinamo ae +13. Giurgiuvenii au inscris, totusi, 41 de goluri, in timp ce dinamovistii au marcat 35. Asta inseamna ca singura sansa a lui Dinamo de a termina pe prima pozitie este de a invinga Astra la o diferenta de cel putin doua goluri.

 

In tur, Astra s-a impus la Dinamo acasa cu scorul de 1-0. Ambele echipe au avut parcursuri de exceptie in ultimele saptamani in Liga 1. Astra nu a mai pierdut de 10 meciuri, iar Dinamo de 9 meciuri. Cainii rosii au reusit sa-si ia revansa fata de Astra in sferturile Cupei Romaniei, intr-un meci pe care l-au castigat ci 2-1.

 

Printre altele, aceasta va fi si o intalnire intre al doilea cel mai bun atac al campionatului (Astra a marcat 41 de goluri, cu 7 mai putine decat Viitorul Constanta) si a doua cea mai buna aparare (Dinamo a incasat 23 de goluri, cu doua mai multe decat ASA Targu Mures).