Manchester United nu va putea conta pe cel mai bun atacant al sau in meciul cu Arsenal

Manchester United are parte de vesti proaste inainte meciului de campionat cu Arsenal. Echipa antrenata de Louis Van Gaal se pare ca nu il va avea in distributia ei pe Anthony Martial. Atacantul francez nu a jucat nici in meciul castigat impotriva danezilor de la Midtjylland in Europa League cu scorul de 5-1, din cauza unor probleme musculare dobandite la incalzire.

 

Cotele caselor de pariuri pentru meciul din tur

 

Sportingbet

Unibet

Winmasters

NetBet

Fortuna

Manchester United

3.10

3.20

3.20

3.20

3.20

Arsenal

2.30

2.45

2.36

2.35

2.375

 

Louis Van Gaal sustine ca accidentarea lui Martial nu este una grava, insa se pare ca nu este dispus sa-si asume niciun risc si, prin urmare, nu il va introduce pe teren in urmatoarea partida din campionat, cea cu Arsenal. Astfel, antrenorul olandez se vede pus intr-o situatie extrem de dificila, in care nu are suficienti atacanti capabili sa puna probleme mari defensivei tunarilor.

 

Accidentarea lui Martial, insa, i-a dat ocazia tanarului Rashford sa straluceasca in atacul lui Manchester in meciul cu danezii, acesta inscriind doua goluri. In urmatorul meci, totusi, el va infrunta adversari mult mai puternici, din moment ce apararea lui Arsenal ii va avea in centru pe Mertesacker si pe Koscielny.

 

Din punct de vedere al formei de moment, United pare a se afla in avantaj. Echipa antrenata de Louis Van Gaal a resuit sa se califice in urmatoarea runda din Cupa Angliei, dupa ce a invins Shrewsbury cu 3-0, dar si in optimile Europa League, gratie victoriei cu Midtjylland, despre care am vorbit mai sus. Un triumf si in partida cu Arsenal ar duce-o pe United la trei victorii consecutive, o performanta pe care nu au mai realizat-o din luna noimebrie a anului trecut.

 

De cealalta parte, Arsenal a remizat si a pierdut ultimele doua meciuri. Echipa lui Arsene Wenger inca nu s-a calificat mai departe in Cupa Angliei, iar partida din Champions League cu Barcelona s-a incheiat cu victoria cu 2-0 a catalanilor. Insa trebuie sa mentionam ca Arsenal a pus probleme Barcelonei, chiar daca echipa lui Luis Enrique i-a avut pe Pique, Mascherano, Alves si Alba.

 

De data aceasta, elevii lui Wenger vor avea in fata o defensiva mult mai putin experimentata, fapt care ar putea sa-i ajute enorm. Astfel, apararea lui United ar putea fi formata din Blind si McNair in centru, cei doi fiind completati in margine de Varela si Riley. In conditiile in care ii vor afla de infruntat pe Giroud, Welbeck, Sanchez si Ozil, este de asteptat ca echipa lui Van Gaal sa se bazeze pe posesia prelungita a mingii pentrua evita situatiile periculoase.