Top 5 case de pariuri ce prezinta cea mai buna oferta pre-live pentru Liga I

Desi Liga I a scazut ca valoare in ultimii ani, aceasta ramane o competitie foarte jucata de catre pariorii romani. Drept urmare, o casa de pariuri ce a obtinut licenta online pentru a opera in Romania ar trebui sa tina cont de acest aspect si sa prezinte o oferta bogata a pariurilor live, pre-live sau a amandurora din Liga I. Nu toate casele online beneficiaza insa de o astfel de oferta, iar in cele ce urmeaza veti vedea care case se ridica la nivelul asteptarilor cand vine vorba despre Liga I.
 
Sa spunem ca o oferta pre-live decenta pentru un eveniment de Liga I contine in jur de 100 variante de pariere. Vom lua in calcul etapa actuala (a saptea), insa asta conteaza mai putin, deoarece in fiecare runda avem aproximativ acelasi numar de variante de pariuri pentru meciuri.

 
1. Betano


Avand in vedere ca vorbim despre sponsorul Ligii I, era oarecum normal ca acesta sa prezinte cele mai multe optiuni pre-live de pariere pentru un astfel de eveniment. Astfel, pentru meciul de diseara (19 august) dintre Juventus Bucuresti si FCSB Betano prezinta nu mai putin  de 207 pariuri. Printre cele mai rar intalnite amintim: prima echipa care marcheaza doua, respectiv 3 goluri, repriza cu cele mai multe goluri marcate de ambele formatii sau daca un anumit jucator marcheaza din afara careului/cu capul, insa si multe altele.
 
In vederea meciurilor din 20 august, cel dintre Viitorul Constanta si CSU Craiova are parte de 206 optiuni de pariere, iar cel dintre CFR Cluj si Voluntari de 209 optiuni. Nici pentru meciurile de luni Betano nu lasa “garda jos”. Astfel, cel dintre Botosani si Concordia Chiajna are parte de 197 optiuni de pariere, pe cand cel dintre Dinamo si Sepsi de 211 variante. Sa nu uitam, toate aceste partide vor fi transmise in direct de Betano.
 
Chiar si pentru runda viitoare sponsorul Ligii I ne ofera posibilitatea de a paria. Nu va ganditi insa ca, fiind vorba despre partide care se vor disputa weekendul viitor, optiunile sunt putine. Astfel, pentru fiecare din cele 7 partide ale Ligii I de etapa viitoare, Betano ne propune aproximativ 135 variante de pariere.
 
 

Cu siguranta la Betano vei gasi cel putin un pariu pe placul tau

 

2. Unibet (si 888sport)


O alta casa de pariuri ce prezinta multe optiuni de pariu pentru un eveniment de Liga I este Unibet. Sigur, la casa online 888sport, avand in vedere ca ofera o platforma identica pre-live, beneficiem de acelasi numar de pariuri din Liga I. Prin urmare, atat pentru meciul de diseara dintre Juventus Bucuresti si FCSB , cat si pentru cele doua de maine ni se ofera 171 variante de pariere. Meciul de luni dintre Botosani si Concordia are 140 variante, iar cel dintre Dinamo si Sepsi 180 optiuni. In schimb, pentru runda viitoare Unibet nu ofera momentan decat doua optiuni de pariu pentru fiecare meci.
 
 

3. Fortuna


Sponsor oficial al nationalei Romaniei, casa de pariuri Fortuna arata un interes crescut si in ceea ce priveste Liga I. Oferta nu este chiar atat de bogata ca in cazul caselor de mai sus, insa este mai mult decat decenta. Astfel, pentru meciul de diseara Fortuna ofera 127 optiuni de pariere, iar pentru  cele de duminica si luni 128, respectiv 130.
 
 

4. Maxbet


La acelasi nivel cu Fortuna, in ceea ce priveste pariurile pre-live pe Liga 1, se afla casa online Maxbet, lucru care poate reprezenta o surpriza pentru majoritatea. Este vorba, desigur, de o surpriza placuta. Si aici avem parte de aproximativ 130 pariuri pentru fiecare meci din aceasta runda. Ne surprinde, de asemenea, ca, desi pentru 6 meciuri de etapa viitoare sunt disponibile momentan doar 3 variante de pariere, in vederea meciului dintre CSU Craiova si Gaz Metan Maxbet prezinta 118 variante de pariuri.
 
 

5. Sportingbet


Ultima casa de pariuri din acest top 5 este Sportingbet, singura care ofera acelasi numar de variante pentru fiecare meci ramas de disputat in aceasta runda. Vorbim despre 104 pariuri, printre acestea si desfasurarea partidei (conduce-castiga, conduce-egal, conduce-pierde).
 
 
Sigur, Betano este casa online ideala cand vine vorba de partide pentru Liga I. Daca veti studia insa ofertele tuturor celor 5 case prezentate mai sus, s-ar putea sa gasiti mai multe pariuri interesante decat daca ati consulta doar oferta Betano.
 
Sursa foto Feat.: www.youtube.com