Promotii Steaua – Dinamo 2 aprilie 2017

Etapa a treia a play-offului Ligii I va programa partida dintre Steaua si Dinamo, una in care gazdele ar trebui sa castige daca nu vor sa piarda contactul cu liderul Viitorul Constanta. Acestea fiind cele mai iubite doua echipe din Romania, la multe case pariuri online gasim cate o promotie pentru meciul in cauza.
 

1. Cote marite pentru victoriile celor doua formatii


In mod normal Steaua are cota 2.00 la victorie in ‘’Derby de Romania’’, in vreme ce dinamovistii sunt cotati cu 4.05. Casa de pariuri Winmasters a pregatit insa o oferta pentru cei care vor efectua primul depozit la aceasta pana la ora meciului, acestia beneficiind de cota 6.00 pentru un succes al Stelei si de cota 10.0 pentru unul al lui Dinamo. Daca va aflati intr-o dilema in ceea ce priveste castigatoarea acestei partide, va invitam sa consultati sectiunea ‘’biletul zilei’’.
 
Daca doresti sa beneficiezi de cote, depune pentru prima data minim 40 lei folosind codul bonus ROHIGHODD417. Apoi trebuie sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe. Miza maxima luata in calcul pentru aceasta promotie este 50 lei. Daca pariul va fi castigator, initial va fi creditat castigul la cota reala, iar luni, 3 aprilie, vei primi diferenta corespunzatoare cotei marite.  Atentie, daca ai acceptat aceasta oferta nu vei mai putea lua bonusul de bun-venit, in valoare de 300 lei. Depunerea si bonusul trebuie rulate de 6 ori pe cote minime de 1.75 inainte de a efectua o retragere. In cazul unui pariu multiplu, toate selectiile trebuie sa aiba cota minima 1.35. Tipurile de pariu Handicap, DNB (miza rambursata la egal) si Forecast/Tricast nu se vor lua in calcul la rulaj.
 

2. Cote mai mult decat triple pentru victoria ambelor formatii


Casa de pariuri 888sport propune si ea cote marite atat pentru victoria Stelei, cat si pentru cea a lui Dinamo tuturor celor care se vor inregistra pana la ora meciului, fara a fi necesara introducerea vreunui cod. Este vorba despre cota 7.00 pentru succesul ‘’ros-albastrilor’’ si 12.0 pentru cel al ‘’alb-rosilor’’. Cei ce vor plasa un pariu pre-live pe victoria uneia imediat dupa inregistrare vor fi eligibili in continuare pentru bonusul de bun-venit de pana la 1 000 lei.
 

Miza maxima calculata la aceste cote marite este 50 lei, ceea ce inseamna ca puteti castiga 350 lei daca pariati pe victoria Stelei, iar aceasta va fi invinge si 600 lei daca pariati pe victoria lui Dinamo, iar cota va fi castigatoare. Primii 1 000 jucatori romani care se inregistreaza la 888sport incepand din acest moment vor fi eligibili pentru aceste cote marite. Castigul va fi creditat in termen de 72 ore de la incheierea evenimentului. Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe cote minime de 2.00, indiferent ca vorbim de pariuri simple sau multiple, intr-o perioada de 60 zile pentru a fi retras.
 

3. Cota 9.00 pentru ca Steaua sa castige


Printre aceste promotii Steaua – Dinamo 2 aprilie 2017 se numara si cea a casei de pariuri Betfair, unde se poate paria pe victoria gazdelor la o cota de 9.00. Eligibili la aceasta sunt toti cei care se vor inregistra pana la ora meciului introducand codul ZSKN43. Pariul trebuie plasat pre-live si singur pe bilet in piata Sportsbook, miza maxima pentru  cota marita fiind 50 lei. Cei ce introduc acest cod nu vor fi eligibili pentru bonusul de bun-venit, in valoare de 50% pana la 450 lei.
 

In cazul in care Steaua va castiga miza va fi returnata cash, restul castigului fiind creditat in maxim 48 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat integral pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu  macar o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Freebetul este valabil timp de 90 zile de la creditare, acesta trebuind pariat, de asemenea, in piata Sportsbook.
 

4. Castiga 20 RON freebet pentru fiecare gol marcat de echipa ta favorite


Dinamo vine dupa 3 remize albe, insa in derbyul cu FCSB ne asteptam ca ambele formatii sa marcheze cel putin o data. Pe acest criteriu merge si casa de pariuri Sportingbet, care ofera un freebet in valoare de 20 lei pentru fiecare gol marcat de echipa pe care ai mizat. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live de minim 80 lei pe victoria uneia dintre echipe.
 
 
Freebetul il vei primi garantat in termen de 48 ore de la incheierea partidei, indiferent de rezultatul acesteia. Ne este greu sa credem ca vreuna dintre formatii va marca mai mult de 4 goluri, insa trebuie sa spunem ca freebetul maxim este 80 lei. Pariurile inchise cu optiunea Cash Out nu vor fi luate in considerare. Freebetul va putea fi folosit in termen de 3 zile de la creditare pe orice pariu, fara vreo restrictie.
 

5. Te  asteapta un pariu fara risc pe mobil de 50 lei la FCSB – Dinamo


Cateva dintre promotiile saptamanale ale casei de pariuri Betano pun accentul pe aplicatiile de mobil, la fel intamplandu-se si la derby-ul de azi. Pe scurt, vei putea primi un pariu fara risc in valoare de 100% pana la 50 lei daca vei plasa un pariu pe meciul dintre FCSB si Dinamo de diseara de pe aplicatia care poate fi descarcata pe Android sau iOS direct de pe site. Pariul fara risc va fi creditat in termen de 48 ore doar daca primul tau pariu live pe acest meci, efectuat tot de pe aplicatie, va fi necastigator.
 
 
Cu alte cuvinte, trebuie sa plasezi doua pariuri singure pe bilet: unul pre-live si unul live. Miza maxima la cel pre-live este de 50 lei, in vreme ce cel live nu are vreo restrictie. Daca pariurile sunt contradictorii (opuse) nu se ofera pariul fara risc. De asemenea, pariurile pentru care se foloseste cash out nu sunt eligibile. Pariul fara risc poate fi utilizat doar de pe aplicatia Betano, cota minima a acestuia fiind 1.5. Acesta trebuie folosit in termen de 15 zile de la creditare. Atentie, pariul fara risc nu este totuna cu freebetul, in sensul ca valoarea pariului fara risc va fi creditata si ea in cont in cazul unui castig.