Promotii si pariuri speciale 7-8 ianuarie 2017

In acest weekend se reiau campionatele in Serie A si Primera Division, disputandu-se si runda a treia a Cupei FA, cu aceasta ocazie  mai multe case pariuri online apeland la promotii si pariuri speciale 7-8 ianuarie 2017.
 

1. Fiecare gol din Primera Division si Serie A iti aduce 10 RON


O prima promotie vine de  la Netbet (click aici pentru recenzie), aceasta oferind ocazia de a castiga un freebet de 10 RON pentru fiecare gol inscris in acele meciuri din Primera Division si Serie A la care pariul plasat de voi nu este castigator. Cu alte cuvinte, sansele sa obtii ceva de pe urma unui astfel de meci la care ai pariat sunt foarte mari. Miza minima a pariului este 50 RON, iar acesta poate fi atat pre-live, cat si live. In cazul unui pariu pre-live vei fi eligibil doar daca plasezi un pariu pe rezultatul final, in vreme ce in cazul unui pariu live poti opta pentru orice varianta.


 
Nu uitati sa va inscrieti la promotie de pe pagina aferenta acesteia, inscrierea putand fi facuta atat inainte, cat si dupa plasarea pariurilor, dar pana in noaptea de 10 ianuarie, ora 02:45. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet. Tineti cont ca doar primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci va fi luat in considerare pentru aceasta promotie. Freebetul maxim acordat are o valoare cumulata de 300 RON. Acesta va fi creditat in decurs de 48 ore de la incheierea ultimului meci din etapa si va fi valabil timp de 7 zile. Freebetul trebuie pariat o singura data pe o cota de 2.00, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota 2.00.
 

2. Cota 5.00 pentru victoria Barcelonei


O a doua promotie vine de la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie) si vizeaza partida dintre Villarreal si Barcelona. Vei beneficia de cota 5.00 pentru victoria Barcelonei daca te vei inregistra la Betfair folosind codul ZSKM86. Maxim 50 RON se califica pentru promotie, iar ce depaseste aceasta valoare se va calcula la cota normala a catalanilor, care acum este 1.57.


 
In cazul in care Barcelona nu va castiga, miza iti va fi rambursata, pana la 50 RON. Bonusul/rambursarea trebuie rulat o singura data pe cota minima 1.2. Daca doresti sa plasezi un bilet multiplu, atunci minim o selectie trebuie sa aiba cel putin cota 1.2. Bonusul este valabil timp de 90 zile. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cele pentru efectuarea rulajului trebuie efectuate din piata ‘’Sportsbook’’, altfel nu sunt valabile pentru promotie.


3. Pariuri speciale


La casa online 888sport (click aici pentru recenzie) gasim 11 pariuri speciale si multiple imbunatatite. Cota cea mai mica a multiplelor este 3.75, iar cea mai mare 7.00, in vreme ce cota cea mai mica a pariurilor speciale este 2.00, iar cea mai mare 4.00. Daca ar fi sa alegem o multipla castigatoare,  aceea ar fi cea care spune ca Manchester United, Everton si Arsenal se vor impune. Eram tentati sa plasam un pariu si pe succesul celor de la Brentford, Brighton si Newcastle, insa am observat ca Newcastle nu abordeaza cu seriozitate aceasta competitie, mai ales cand joaca in deplasare. Cat despre pariurile speciale, cel conform caruia Tottenham o va invinge pe teren propriu pe Aston Villa si Delle Alli va marca credem ca va fi  castigator. Alli a inscris de doua ori in fiecare din ultimele 3 partide de Premier League.
 
Casa de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie) ne propune pentru sambata, 7 ianuarie, nu mai putin de 10 cote speciale, una vizand meciurile din Primera Division, iar celelalte 9 pe cele din Cupa FA. Cota cea mai mica este 7.5, vine din Primera Division, fiind castigatoare daca Atletico Madrid, Las Palmas, Real Madrid si Real Sociedad se vor impune. Real Madrid, Las Palmas si Real Sociedad vor juca pe teren propriu cu Granada, Gijon, respectiv Sevilla, iar Atletico Madrid se va deplasa la Eibar. Daca Sociedad o va invinge pe Sevilla este foarte posibil ca aceasta cota sa fie castigatoare, dar, sincer, nu credem ca se va intampla asa ceva. In ceea ce priveste Cupa Angliei, ne trebuie mult noroc ca un astfel de pariu sa fie castigator, fiindca orice se poate intampla in campionat, cu atat mai mult in Cupa.
 
Sa ne indreptam atentia si spre casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie), care ofera un singur pariu special, insa cu sanse mari de reusita. Cota acestuia este cu 10% mai mare decat daca ati fi alcatuit un bilet cu victoria respectivelor echipe. Avem cota 4.8 ca Napoli, Benfica, Porto, Atletico Madrid si Real Madrid sa se impuna. Napoli va juca pe teren propriu cu Sampdoria, Benfica si Porto le vor intalni in deplasare pe Guimaraes, respectiv Pacos Ferreira, in vreme ce Atletico Madrid se va deplasa la Eibar, iar Real Madrid  o va intalni pe teren propriu pe Granada. Toate cele 5 meciuri se vor disputa astazi, 7 ianuarie, cea mai dificila misiune avand-o Atletico Madrid.