Promotii si cote marite 14-15 februarie 2017

Liga Campionilor se intoarce astazi cu primele doua meciuri din prima mansa a optimilor de finala, pentru ca maine sa se dispute urmatoarele doua. De asemenea, avem si cateva cote marite pentru aceste partide, insa si pentru altele.
 

Obtine 10 RON pentru fiecare gol marcat


Casa de pariuri Netbet (click aici pentru recenzie) vine cu o promotie in care iti ofera un freebet in valoare de 10 RON pentru fiecare gol marcat in partidele in care pariul tau este necastigator. Pentru a te califica la promotie trebuie sa plasezi minim 100 lei pre-live sau live pe bilet simplu cu o singura selectie pe cel putin unul dintre meciurile de pe 14 si 15 februarie. 100 lei este o suma maricica, astfel ca trebuie sa analizati bine pronosticul inainte de a-l plasa. Pentru asta va vine in ajutor sectiunea ‘’biletul zilei’’, acolo unde puteti gasi ponturi bazate pe analize pentru toate meciurile acestui mijloc de saptamana.
 

In cazul pariurilor pre-live trebuie sa mizati doar pe rezultatul final (1 X 2), indiferent de cota, al respectivei partide. In schimb, pentru pariurile live este permis orice fel de selectie atata timp cat are cota minima 1.5. Freebetul maxim acordat este 200 lei, fiindu-ne insa greu insa sa credem ca vom avea mai mult de 20 goluri in cele 4 meciuri. Acesta poate fi folosit doar pe meciurile de joi din Europa League. Doar jucatorii cu tara de rezidenta Romania sunt eligibili pentru aceasta promotie.
 

Obtine un freebet de 25 RON la meciul zilei


Cu siguranta meciul dintre PSG si Barcelona va fi privit si pariat, mai ales live, de foarte multi microbisti. Astfel, Sportingbet (click aici pentru recenzie) va ofera posibilitatea de a obtine un freebet in valoare de 25 lei daca veti avea pierderi nete (castiguri-pierderi) de minim 100 lei la sfarsitul meciului, pierderi venite exclusiv de pe urma acestuia.
 
 
Puteti plasa cate pariuri doriti, fara cota sau miza minima pe bilet. Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare si poate fi folosit pe orice tip de pariu, fara nicio restrictie. Va amintim insa ca, in cazul freebetului, valoarea lui nu se va rambursa in cazul unui pariu castigator sau anulat.
 

Cota marita ca Barcelona sa castige


Pentru meciul dintre PSG si Barcelona prezinta o promotie si Betfair (click aici pentru recenzie), aceasta adresandu-se insa doar celor care nu au cont. Cei ce se vor inregistra pana la ora meciului la aceasta casa de pariuri folosind codul ZSKN07 vor primi cota 8.00 pentru victoria Barcelonei. Maxim 50 lei se califica pentru cota marita, chiar daca veti plasa o miza mai mare.
 
 
Castigul de pe urma cotei marite vi se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Daca Barcelona nu va castiga veti primi miza inapoi, pana la 50 lei. Bonusul trebuie pariat o singura data pe o cota minima de 1.2 in termen de 90 zile. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cele ce conteaza pentru rulaj trebuie plasate doar in piata ‘’Sportsbook’’.
 

Fiecare gol marcat de Lewandowski iti aduce 10 RON


Pentru partida dintre Bayern Munchen si Arsenal, desfasurata miercuri, casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie) va va oferi 10 RON sub forma unui freebet pentru fiecare gol marcat de Robert Lewandowski. Miza minima a pariului este 40 lei, iar acesta trebuie sa fie plasat doar pe rezultatul final (1 X 2). Freebetul maxim este de 30 lei, care va fi acordat daca polonezul inscrie, indiferent ca pariul plasat de voi este castigator sau nu. Freebetul va fi creditat in decurs de 24 ore de la incheierea meciului, trebuind plasat la o cota minima de 1.8.
 


Cote speciale


Sunt si case pariuri online care acorda cote speciale pentru partidele din acest mijloc de saptamana. Vom incepe cu 888sport (click aici pentru recenzie), care ofera 11 pariuri speciale si multiple imbunatatite pentru meciurile de marti si miercuri. Cele 3 multiple imbunatatite se refera doar la meciuri din Championship de azi, pentru ca una sa fie ‘’verde’’ trebuind  ca toate echipele din respectiva selectie sa se impuna.
 
Printre pariurile speciale avem meciuri din Champions League si Championship, pentru ca unul sa fie castigator trebuind ca echipa din selectie sa se impuna, dar si ca jucatorul selectat sa marcheze. Avem insa si doua pariuri speciale care ne propun sa mizam pe primul marcator al serii de azi, respectiv al celei de maine.
 
In continuare vom vorbi despre cele 8 cote marite de la Fortuna (click aici pentru recenzie), pentru ca una sa fie castigatoare trebuind ca toate formatiile dintr-o selectie sa se impuna. Echipele care alcatuiesc aceste cote vor juca in meciuri din Champions League, dar si in ligile inferioare ale Angliei. Cota cea mai mica este 11.0, ceea ce inseamna ca veti fi pe profit daca veti plasa aceeasi miza pe toate selectiile si cel putin una va fi castigatoare.
 
Casa de pariuri Winmasters ne serveste si ea 4 cote speciale, ce vizeaza meciurile indirecte dintre Barcelona si Dortmund, respectiv Bayern Munchen si Real Madrid. Asta inseamna ca, pentru ca Barcelona sa castige in duel trebuie sa inscrie mai multe goluri decat Dortmund. Daca va marca mai putine Dortmund va castiga, iar daca ambele echipe vor marca acelasi numar de goluri duelul virtual se va incheia la egalitate.
 
Urmand aceeasi logica, pentru ca acest duel sa aiba mai putin de 2.5 goluri trebuie ca Dortmund si Barcelona sa nu marcheze mai mult de doua goluri impreuna. Evident, acelasi lucru este valabil si pentru duelul dintre Bayern Munchen si Real Madrid.
                                                     
La Maxbet (click aici pentru recenzie) gasim 12 cote marite, vizate fiind meciurile din Champions League si Championship. Sase cote marite, cea mai mica fiind 3.5, ne ofera partida dintre Benfica si Dortmund, in vreme ce pentru cea dintre PSG si Barcelona avem 4 cote marite, cele mai mici fiind 3.5. Alte doua astfel de cote vor fi castigatoare daca Aston Villa, Barcelona, Brighton si Dortmund se vor impune, respectiv daca Dortmund si Barcelona vor conduce la pauza.