Promotii si cote marite 11-13 noiembrie 2016

In urmatoarele 3 zile va avea loc cea de-a patra etapa din zona europeana a preliminariilor Campionatului Mondial, Romania avand o misiune dificila.

Elevii lui Christoph Daum vor intalni pe teren propriu Polonia unui Robert Lewandowski care a facut ca echipa sa sa aiba 7 puncte in grupa. Cu ocazia acestei partide, care va incepe astazi la 21:45, insa nu numai a acesteia, multe case de pariuri au optat pentru cel putin o promotie.
 

Cota 10.0 ca Romania sa se impuna in fata Poloniei


Una dintre cele mai interesante promotii vine de la casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie). Asta daca nu sunteti inregistrat aici, deoarece promotia se adreseaza doar celor ce nu au cont si isi vor crea unul pana diseara, la ora meciului, folosind la inregistrare codul ZSKM52. Daca vor aplica pentru aceasta promotie, utilizatorii nu vor mai fi eligibili pentru bonusul de bun-venit de 50% pana la 450 RON. Veti putea castiga insa mai mult de pe urma acestui pariu, deoarece veti primi o cota de 10.0 pentru ca Romania sa castige, miza maxima pentru a beneficia de aceasta fiind 50 RON. Daca reprezentativa noastra nu se va impune, miza va va fi rambursata, pana la 50 RON. Atat in cazul in care ati castigat, cat si daca ati pierdut, bonusul va trebui rulat o singura data pe cote minime de 1.5. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Bonusul este valabil timp de 90 zile. Atat plasarea pariului, cat si rulajul trebuie efectuate pe piata ‘’Sportsbook’’.
 


50 RON freebet daca pariezi pe Romania, iar aceasta nu castiga


Casa de pariuri online Netbet (click aici pentru recenzie) ne propune un freebet in valoare de 50 RON, adresat tuturor utilizatorilor care se inscriu la promotie si plaseaza un pariu pre-live si simplu pe victoria Romaniei, iar aceasta nu va obtine toate cele 3 puncte. Freebetul trebuie plasat integral pe un singur eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Freebetul va fi creditat in maxim  72 ore si va fi valabil timp de 7 zile. Valoarea freebetului nu va fi returnata in cont in cazul unui pariu castigator sau al unuia anulat.
 
 

50 RON freebet pentru orice pariu necastigator pe meciul Romaniei


Casa de pariuri Sportingbet (click aici pentru recenzie) ofera tot un freebet de 50 RON, ca in cazul promotiei de mai sus, doar ca aici nu sunteti restrictionati, putand plasa orice pariu doriti, atat pre-live, cat si live, pe partida Romaniei cu Polonia. Este adevarat, valoarea freebetului este si ea de 50%. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet, putand insa plasa mai multe pariuri pe acest meci in valoare totala de 100 RON, nu doar unul. Freebetul va fi creditat maine, 12 noiembrie, dupa ora 8:00. Ca orice freebet, acesta este si el valabil timp de 7 zile din momentul creditarii, valoarea acestuia nefiind rambursata in cazul unui pariu castigator.
 


Freebet de 100 RON pentru meciul Romaniei


Alta promotie vizand meciul Romaniei vine de la casa de pariuri Fortuna (click aici pentru recenzie), care ofera un freebet de 50% pana la 100 RON. Acesta va fi obtinut in cazul in care vei plasa un pariu pe victoria Romaniei, iar aceasta nu se va impune. Freebetul este valabil 7 zile si poate fi folosit pe o cota maxima de 8.00.
 


Profit cu pana la 50% mai mare pentru bilete cu minim 5 selectii


O alta promotie vine de la casa online Winmasters (click aici pentru recenzie), aceasta recompensandu-va cu un bonus la castigul net (profit) de la 5% pana la 50%. Pentru asta trebuie ca pe bilet sa aveti minim 5 selectii, cu o cota individuala de minim 1.35, toate partidele de pe bilet trebuind sa fie din preliminariile Campionatului Mondial. Miza minima a unui bilet este 10 RON, eligibile pentru promotie fiind doar 3 optiuni de pariere. Este vorba despre Rezultat Final, Peste/Sub si Ambele sa castige (Da/Nu). Utilizatorii cu un bonus activ nu sunt eligibili pentru aceasta promotie. Bonusul este de 5% din profit pentru un bilet cu 5 selectii, acesta crescand cu 5% pentru fiecare selectie adaugata, pana la 50% pentru minim 14 evenimente. Bonusul maxim acordat unui client este de 2 000 RON saptamanal. O singura partida cu marja 0% poate fi inclusa pe bilet. Daca sunteti in pana de idei in ceea ce priveste pariurile pentru preliminariile CM, va recomandam sectiunea ‘’biletul zilei’’.
 
 

Freebeturi intre 100 RON si 250 RON pentru Fotbal si Formula 1


Casa de pariuri Circus (click aici pentru recenzie) vine cu 3 promotii pentru acest final de saptamana. Dintre acestea nu putea lipsi partida Romaniei cu Polonia, aici freebetul fiind de 100% pana la 100 RON. Il veti putea obtine daca veti depune si plasa minim 50 RON pe meciul ‘’tricolorilor’’, indiferent de pariu si cota. Nu uitati insa sa optati pentru aceasta promotie, optare care poate fi facuta chiar de pe biletul de joc. A doua promotie a acestei case de pariuri se refera la meciul dintre Grecia si Bosnia. Freebetul de 100% pana la 150 RON va fi acordat doar daca partida se va termina cu scorul de 0-0. A treia promotie se refera la penultima cursa a acesui sezon de Formula 1, rambursarea fiind de 100% pana la 250 RON. Asta se va intampla doar daca veti plasa un pariu pe faptul ca un anumit pilot va castiga cursa, iar acesta va abandona.
 
Pariul trebuie plasat pre-live si singur pe bilet. Freebetul va fi creditat in maxim 72 ore din momentul incheierii evenimentului, acesta fiind valabil timp de 7 zile. Daca un pariu plasat cu ajutorul unui freebet este anulat, miza va fi rambursata, lucru care nu se mai intampla la nicio alta casa de pariuri. Valoarea freebetului nu va fi returnata, in schimb, in cazul unui pariu castigator.


Cote marite preliminarii CM


In vederea acestei etape a preliminariilor Campionatului Mondial nu avem numai promotii, ci si cote marite pe optiuni pe care nu le gasesti la prea multe case de pariuri. Vom incepe cu Maxbet (click aici pentru promotie), care ofera trei cote marite si doua pariuri speciale. Una dintre cotele marite, aceasta fiind 19.0, spune ca Polonia, Cehia, Irlanda de Nord, Anglia si Slovacia sa se impuna, a doua ca Anglia, Franta, Irlanda de Nord si Slovenia sa castige la minim doua goluri diferenta, cota pentru ca asta sa se intample fiind 17.0. In conditiile in care Franta va juca pe teren propriu cu Suedia, Anglia va primi vizita Scotiei, Irlanda de Nord va intalni pe teren propriu Azerbadjan, iar Slovacia tot pe propriul teren Lituania, acest pariu nu ni se pare chiar atat de imposibil de iesit. Poate cea mai grea misiune o va avea Irlanda de Nord, deoarece Azerbadjan arata o forma remarcabila. A treia cota marita se refera la League Two, cota 15.00 fiind alocata pentru ca Blackpool, Grimsby, Stevenage si Wycombe sa se impuna. In ceea ce priveste pariurile speciale, ambele vizeaza meciul Romaniei cu Polonia. Primul spune ca Lewandowski va marca si Polonia va castiga (3.75), iar al doilea ca Nae Stanciu va inscrie, iar Romania va invinge (6.5). Mai sunt si doua pariuri conform carora Romania/Polonia va castiga si vor fi marcate minim 3 goluri, insa aceasta optiune se gaseste aproape la toate casele de pariuri.
 

Alte cote speciale ne asteapta la casa online Fortuna, niciuna nefiind mai mica de 10.0. Prima va fi castigatoare daca Polonia, Cehia, Anglia, Irlanda de Nord si Slovacia se vor impune, optiune identica celei de la Maxbet, cota fiind si ea identica. A doua promotie va fi castigatoare daca Anglia, Cehia, Polonia si Irlanda de Nord vor castiga.
 

Casa de pariuri 888sport (click aici pentru recenzie) ne ofera 7 multiple imbunatatite si 5 pariuri speciale. Pentru ca o multipla imbunatatita sa fie castigatoare trebuie ca fiecare echipa din cadrul acelei optiuni sa se impuna, iar pentru ca un pariu special sa fie castigator trebuie ca echipa sa invinga si jucatorul indicat sa marcheze. Cota cea mai mica pentru o multipla imbunatatita este 2.25, pe cand pentru un pariu special este 3.00. Trebuie sa spunem si faptul ca miza este limitata daca plasam pariuri pe multiple imbunatatite si pariuri speciale, cea maxima fiind aproximativ 20 RON.